Σασμός (11/12): Θρίλερ απόψε - Νεκροί Βασιλική, Μαθιός και Καλλιόπη;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (11/12): Θρίλερ απόψε - Νεκροί Βασιλική, Μαθιός και Καλλιόπη;

Όπως θα δούμε στο σημερινό 11/12 επεισόδιο της σειράς, Σασμός που προβάλλεται στον ALPHA, η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες.

Οι σημερινές 11/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 45

Η Ντίνα κλονίζεται που ήταν παρούσα και δεν κατάλαβε τίποτα, ενώ το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στη Βασιλική και το παιδί που κουβαλάει. Μάλιστα, θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως όλα βαίνουν καλώς μετά το ισχυρό σοκ του χτυπήματος.

Ο Μαθιός θα μείνει πίσω να μετράει τα αποτελέσματα του χτυπήματος, με τον Αντώνη να τον συμβουλεύει να προσέχει. «Αυτό ήταν απλά μια προειδοποίηση, Μαθιό. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Είσαι ο στόχος τους και πρέπει να προσέχεις. Μην ανησυχείς για τη Βασιλική. Εσένα έχουν βάλει στο μάτι. Θα αυξήσω την προστασία σου αλλά θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις στο εξής άσκοπες μετακινήσεις», θα του πει. Η Εύα, από την άλλη, αποφασίζει να μάθει οριστικά αν ο Μαθιός ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της. Ο Τάσος, που τη βλέπει με τον Βαγγέλη, το μεταφέρει στον Παύλο και εκείνος γίνεται έξαλλος καθώς πιστεύει ότι η Εύα έχει βαλθεί να τον χωρίσει από την Ντίνα.

Δείτε επίσης: Εκτός Σασμού ο Βασίλης Μπισμπίκης - Η συζήτηση με την παραγωγή και η απόφαση του να αποχωρήσει

Στο μεταξύ η Βασιλική, που βλέπει τον χρόνο της να φτάνει στο τέλος, παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Αντώνη, όμως η Καλλιόπη προσπαθεί να τη σταματήσει χωρίς αποτέλεσμα. «Καλλιόπη, σου το είπα ξανά πως δεν θα αντέξω να μπει ο Μαθιός στη φυλακή για κάτι που έκανα εγώ. Δεν θα αντέξω και αυτό το χτύπημα της μοίρας μετά τον χαμό του γιου μου. Ασε με να κάνω αυτό που πρέπει», θα επιμείνει, αλλά η πεθερά της δεν θα την αφήσει. «Νύφη μου, άσε τον άντρα σου να κάνει αυτό που πρέπει. Αυτός είναι ο άντρας του σπιτιού και αυτός πρέπει να πάρει τις αποφάσεις», της τονίζει και τη σταματάει.

Ομως ο πραγματικός σεισμός έρχεται από την Αργυρώ, που ζητά από τον Αστέρη αυτό που κανείς δεν θέλει να ξαναγίνει. Να χωρίσουν. Καμία από τις κουβέντες του Αστέρη δεν πιάνουν τόπο και πλέον αναλαμβάνει η Μαρίνα να μιλήσει στην κόρη της. «Κορίτσι μου, είναι πολύ σκληρό αυτό που του κάνεις. Ο Αστέρης σάς λατρεύει, δεν μπορείς να τον βάλεις σε αυτή τη διαδικασία. Μην του το ζητάς», θα της πει μεταξύ άλλων και η Αργυρώ θα αντιδράσει, αλλά όταν τη ρωτήσει τι σημαντικό έχει συμβεί που την έχει κάνει να τον βάλει να διαλέξει, η κόρη της δεν θα ξέρει τι να πει.

Δείτε επίσης: Φινάλε στις 21/12 - Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!