Μετά την φωτιά: Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει σε όλους ότι η Άνθη ζει - Τα δυο νέα επεισόδια πριν προβληθούν στον ΑΝΤ1

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την φωτιά: Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει σε όλους ότι η Άνθη ζει - Τα δυο νέα επεισόδια πριν προβληθούν στον ΑΝΤ1

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς Μετά την φωτιά, που φέτος για πρώτη φορά προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όλα ανατρέπονται όταν ο Αλέξανδρος καλεί τους δημοσιογράφους για να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τις ζωές όλων.

Τα δυο νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά την φωτιά

Πέμπτη 14/12 Επεισόδιο 22

Η βραδιά που τόσο περίμενε η Ιωάννα με την Ιόλη δεν θα πάει όπως υπολόγιζαν και ο Aρης θα πάρει μια μικρή νίκη έχοντας την ικανοποίηση ότι είναι ακόμα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη πιέζει τον Οδυσσέα να της πει επιτέλους τι νιώθει και να παραδεχτεί τα συναισθήματά του. Η Ανθή στο μεταξύ αναγκάζεται να κάνει μια συμφωνία με τον Αλέξανδρο για να σώσει τον Τάσο, καθώς αν αποκαλυφθεί η αλήθεια θα μπει στη φυλακή. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Φαίδρα ζητά από τον Κώστα να προδώσει τον Αρη, αλλά εκείνος διστάζει. Ο Αλέξανδρος καλεί τους δημοσιογράφους για να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τις ζωές όλων.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: "Ψαλίδι" από τα κανάλια - Ποιες σειρές μας αποχαιρετάνε πρόωρα!

Παρασκευή 15/12 Επεισόδιο 23

Ολοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψη ότι η Ανθή είναι ζωντανή. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει σωθεί και ανοίγει ένας νέος κύκλος ερευνών για το τι έγινε το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς, αλλά και γιατί κρατούσε την ταυτότητά της κρυφή. Ο Θάνος και ο Μάρκος παίρνουν καταθέσεις από όλους προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Η Ειρήνη ξαναβρίσκει τη φίλη της και τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα. Δεν ξέρει πώς να νιώσει αφού τόσο καιρό την είχε στο σκοτάδι. Η Ιωάννα πάλι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να βγάλει λεφτά, ενώ ο Οδυσσέας φοβάται πως ο πατέρας της Ειρήνης συνεργάζεται με τον Αρη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αποστόλης βγαίνει από τη φυλακή και η Φαίδρα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.