Σασμός: «Hollywood έκρηξη» - "Πανηγύρι" στο twitter με το σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού και της Βασιλικής

«Μας γκρέμισαν και το σπίτι οι άθλιοι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Hollywood έκρηξη» -

Στο επεισόδιο του Σασμού που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11/12 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, μία έκρηξη έλαβε χώρα στο χωριό της Κρήτης, σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους, αλλά κυρίως στην οικογένεια της Καλλιόπης, αφού στόχος ήταν το σπίτι του γιου της, Μαθιού, και της Βασιλικής.

Πίσω από αυτή δεν θα μπορούσε να κρύβεται άλλος πέρα από τον Ανδρέα Βρουλάκη. Ο ίδιος θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Λάζαρου και δεν θα σταματήσει μέχρι να τα καταφέρει, αφού και αυτή του η προσπάθεια αποδείχθηκε μάταιη. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν απώλειες.

Δείτε επίσης: Σε σχέση Σαμαρά - Δαδακαρίδης στον Σασμό: Πως η άσχημη γνωριμία τους θα γίνει έρωτας

Οι αντιδράσεις στο twitter για την έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό

Όσο δραματική κι αν ήταν αυτή η σκηνή, σε πολλούς φάνηκε κάπως αστεία. Γι' αυτό και τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων πήραν φωτιά για μία ακόμη φορά.

Εκτός ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η συζήτηση με την παραγωγή και η απόφαση του να αποχωρήσει

Η είδηση πως ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχωρεί από τον Σασμό θα δυσαρεστήσει πολλούς τηλεθεατές. Μάλιστα, η απόφαση του να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την παραγωγή είναι οριστική, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Realife. Ο Ανδρέας Βρουλάκης λοιπόν σε λίγο καιρό θα μας αποχαιρετήσει.

Όταν αρχικά έγινε γνωστό πως θα συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA είχε δημιουργηθεί πανζουρλισμός, όταν ωστόσο μπήκε και είδαν οι τηλεθεατές πως καταστρέφει τις σχέσεις Βρουλάκηδων - Σταματάκηδων, τα σχόλια κατά του ήταν πολλά στο twitter. Όπως φάινεται ωστόσο, πλέον θα ηρεμήσουν όλοι στην Άνω Ποριά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει σε περιορισμένο αριθμό επεισοδίων στον Σασμό. Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος τους, η παραγωγή που πρότεινε να επεκτείνουν την συνεργασία τους για παραπάνω επεισόδια, κάτι που απέρριψε ο ηθοποιός λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων του.

Δείτε επίσης: Φινάλε στις 21/12 - Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!

Ο Ανδρέας Βρουλάκης λοιπόν, πρόκειται να αποχαιρετήσει την οικογένεια του και τους γείτονες του στο 65ο επεισόδιο της σειράς. Δηλαδή στα τέλη περίπου του Γενάρη.