Σασμός (12/12): «Με τουφέκι από απόσταση» - Όλα μετρούν αντίστροφα για την δολοφονία του Μαθιού

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (12/12): «Με τουφέκι από απόσταση» - Όλα μετρούν αντίστροφα για την δολοφονία του Μαθιού

Ο Μαθιός όπως θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 12/12 επεισόδιο της σειράς Σασμός, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να παραδοθεί λέγοντας πως εκείνος σκότωσε τον Λάζαρο. Έτσι λοιπόν και να θα κάνει (δείτε το αποκλειστικό).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 46

Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει τον Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει. Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη διευρύνεται και η πρότασή της να μείνουν χώρια δυναμιτίζει την κατάσταση ανάμεσά τους ακόμη περισσότερο. Ο Αντρέας σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στο Μαθιό. Ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να τα βρει με τον Αστέρη, οι προσπάθειές τους όμως πέφτουν στο κενό. Ο Μαθιός, πάνω στην απελπισία του, θα προβεί σε μια κίνηση που θα αιφνιδιάσει τους πάντες.

Δείτε επίσης: Φινάλε στις 21/12 - Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς είναι αγεφύρωτο. Ο Παύλος δίνει τελεσίγραφο στην Εύα λέγοντας της... «Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις αλλά φαίνεται πως μόνο με τους λάθος άντρες ξέρεις να μπλέκεις. Ασε τον Βαγγέλη στην ησυχία του γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου. Ξεχνάς πως ο Βαγγέλης και η Ντίνα είναι μαζί και έχουν μια υπέροχη σχέση; Γιατί θέλεις να διαλύσεις τις σχέσεις των ανθρώπων γύρω σου;», θα τη ρωτήσει και στο τέλος θα της μηνύσει πως αν δεν φύγει από το χωριό, θα φροντίσει να μάθουν όλοι την πραγματική της ταυτότητα.

Στο τέλος της ημέρας, ο Μαθιός Σταματάκης παίρνει μια γενναία απόφαση. Εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς και παραδίδεται για τον φόνο του Λάζαρου, αποκαλύπτοντας όλα τα στοιχεία που του έδωσε η Καλλιόπη για εκείνη τη βραδιά.