Κάνε ότι κοιμάσαι (12/12): ''Στριμώχνεται'' ο Νικόλας - Τι συμβαίνει με τις γυμνές φωτογραφίες του Σταματάκη

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (12/12): ''Στριμώχνεται'' ο Νικόλας -  Τι συμβαίνει με τις γυμνές φωτογραφίες του Σταματάκη

Σήμερα, Τρίτη (12/12) στο νέο επεισόδιο της σειράς ''Κάνε ότι κοιμάσαι'' οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές, καθώς ο Νικόλας στην προσπάθεια του να κλονίσει την αξιοπιστία του Σταματάκη πιέζεται από πολλές πλευρές (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (12/12) εξελίξεις στη σειρά ''Κάνε ότι κοιμάσαι''

Ο Κάσδαγλης αναρωτιέται πώς βρήκε ο Νικόλας τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη, αλλά σημασία τώρα έχει ότι ο Ικαρος μπορεί πλέον να αποδείξει πως το προγαμιαίο συμφωνητικό στον γάμο του λειτουργούσε σε βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για την πιθανή μοιχεία.

Ο Μάκης αρχίζει και αντιδρά στην πίεση του Αχιλλέα και προσπαθεί να βρει τρόπο να του δημιουργήσει πρόβλημα. Την ίδια στιγμή η Δάφνη κλονίζεται για τη σχέση της με τον Λημνιό και δεν ξέρει πώς να τον αντιμετωπίσει, ενώ ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει στο σχολείο τη Λέτα και της προτείνει να μένει και στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος πάλι αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε. Τον κατέγραψε μια κρυφή κάμερα που είχε στο δωμάτιό της η Μαργαρίτα, όταν ο Σταύρος τον πλήρωσε για να κλέψει τους σκληρούς δίσκους. Ο Σταύρος ζητάει από τον Σταματάκη σαν αντάλλαγμα για να μη μιλήσει, να αποβληθεί η Μαργαρίτα.

Η Ζωή ζητάει από τον Λάκη να μην ενοχλήσει ξανά τον Τόλη για να τους αφήσει ήσυχους και να εξαφανιστεί. Μέσα σε όλα, ο Ικαρος καταθέτει τις φωτογραφίες, ενοχλώντας τη Χρύσα και η Πέρσα πιέζει να μάθει αν ο Σταματάκης έχει όντως κάποια κρυφή ερωτική ζωή που θα γύριζε εναντίον του.

Τέλος, ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό και η Αννα το μαθαίνει, ενώ κάποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με την έρευνα στο δωμάτιό της.