Οι Πανθέοι (13/12): «Πρέπει να τη δω» - Σε απόγνωση ο Κίτσος μετά το εξιτήριο της Μάρμως

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (13/12): «Πρέπει να τη δω» - Σε απόγνωση ο Κίτσος μετά το εξιτήριο της Μάρμως

Δύσκολες ώρες βλέπουμε να περνάει η Μαρμώ στους Πανθέους με το σημερινό (13/12) επεισόδιο, που θα προβληθεί στη σειρά να μεταφέρει τις εξελίξεις μετά την αποβολή της (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (13/12) εξελίξεις στους Πανθέους

Η Μάρμω παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, ενώ ο Ανδρέας με τη Σεβαστή προσπαθούν να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο. Ο Λουκάς και η Νίνα αποφασίζουν να μην τιμωρήσουν αυστηρά τον Σπύρο, όταν όμως ο Λουκάς μπει στο δωμάτιο του μικρού την ώρα που κοιμάται, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον τρομάξει.

Πέμπτη 14/12 Επεισόδιο 54

Η Μάρμω αποφασίζει να πάει στη Σύρο και ο Ανδρέας συμφωνεί πως θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει να συνέλθει μετά από όσα πέρασε. Οταν όμως ο Κίτσος μάθει πως η Μάρμω έχει φύγει για τη Σύρο, δεν θα μπορέσει να μείνει άπραγος. Ο Φάνης προσπαθεί να καταστείλει τα συναισθήματα που έχει αρχίσει να αναπτύσσει για την Πέλλα, ενώ ο Λουκάς κοντράρεται με τη Σοφία και την κατηγορεί πως έχει αισθήματα ακόμα για τον Ανδρέα. Ο Ισίδωρος πείθει τη Χρυσοστόμη να πάνε στον Ανδρέα και να του ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη. Οταν όμως φτάσουν στο σπίτι του Ανδρέα, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…