Η Παραλία (13/12): Σε δύσκολη θέση ο Διονύσης μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Υπατίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Παραλία (13/12): Σε δύσκολη θέση ο Διονύσης μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Υπατίας

Άκρως καθηλωτικές και συγκλονιστικές, θα είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στην καθημερινή κοινωνική και δραματική σειρά εποχής "Η Παραλία", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1 (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει η σειρά το Twitter). Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης αντιδράει με μη αναμενόμενο τρόπο μπροστά στο χαρμόσυνο γεγονός για την Υπατία, το οποίο δεν είναι άλλο από την εγκυμοσύνη της, και θα τον δούμε να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, της σειράς, "Η Παραλία" της ΕΡΤ1;

Επεισόδιο 63

Η εγκυμοσύνη της Υπατίας (δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με όλες τις πληροφορίες), βάζει τον Διονύση σε δύσκολη θέση και κλονίζει ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Γράντος και ο Σήφης εξετάζουν πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποια πρόσφατα ευρήματα που ξέβρασε η παραλία και μπλέκονται σε σκοτεινά νερά που μπορεί μελλοντικά να τους δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. «Πώς θα τα πουλήσουμε χωρίς να κινήσουμε υποψίες; Ποιος θα δεχτεί να βάλει στο σπίτι του αντικείμενα που μπορεί να είναι κλεμμένα; Και αν κάποιος τα αναζητήσει;», λέει στον Γράντο ο Σήφης ταραγμένος.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, της σειρά "Η Παραλία" της ΕΡΤ1;

Επεισόδιο 64

Ο παπα-Νικόλας έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα, καθώς το φριχτό μυστικό που του έχει εξομολογηθεί ο Γράντος τον έχει φέρει στα όριά του, φτάνοντας σταδιακά να αμφισβητήσει ακόμα και την ίδια του την πίστη. Ο Διονύσης συναντιέται με τον Λοΐζο και σχεδιάζουν μαζί την εξόντωση του Παπαγιαννάκη. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην παραλία της ανεμελιάς κάνουν αισθητή την απουσία του Χάρι, καθώς οι πιο παλιοί χίπηδες δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα που εξελίσσεται μπροστά τους.