Γη της ελιάς: «Κόφτο και μην το τραβάς!» - Το σοκαριστικό φινάλε της χρονιάς πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Χωρισμοί σοκ, εξομολογήσεις και συγγνώμες

Γη της ελιάς: «Κόφτο και μην το τραβάς!» - Το σοκαριστικό φινάλε της χρονιάς πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Με ένα συγκλονιστικό φινάλε «Η γη της ελιάς» αποχαιρετά το 2023 και τους τηλεθεατές του την Πέμπτη 21/12 στις 21:00 το βράδυ. Εξομολογήσεις, συγγνώμες, αλλά και χωρισμοί σοκ έρχονται για να βάλουν τους τηλεθεατές σε αγωνία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, όπου θα αρχίσει ξανά η αγαπημένη σειρά του MEGA.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά, για το τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Η αλήθεια για τον Παρασκευά θα βγει στο φως, καθώς η Ειρήνη αποκαλύπτει στη Θοδώρα: «Εδώ και πολλούς μήνες τραβιέμαι μαζί του και περνούσαμε πολύ σούπερ», της λέει και η Θοδώρα γίνεται ράκος. Ειδικά τώρα που περιμένει το παιδί του, αισθάνεται δύο φορές προδομένη. Την ίδια στιγμή, μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο Χρήστος πιεσμένος από τις καταστάσεις, νιώθει ότι δεν μπορεί ν’ αντέξει όλο αυτό το βάρος και να κρύβεται. Παράλληλα αισθάνεται τύψεις για την Αφροδίτη, η οποία δείχνει τόσο καλοπροαίρετη στην Αριάδνη.

Έτσι, θέλοντας να βγάλει αυτό το βάρος, αποκαλύπτει στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο: «Την Αφροδίτη την αγαπάω, είναι εξαιρετική κοπέλα, απίστευτη. Ομως έκανα λάθος, δεν έπρεπε να την παντρευτώ. Ο γάμος μας δεν έχει μέλλον και φταίω εγώ γι’ αυτό. Είμαι ερωτευμένος με άλλη», τους ομολογεί και τόσο η Ισμήνη όσο και ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί: «Με την Αριάδνη, έτσι δεν είναι; Σε έβλεπα πώς την κοιτούσες», του επισημαίνει Ισμήνη. Κι ενώ αυτός ο γάμος δείχνει να πηγαίνει προς την καταστροφή, η σχέση του Στάθη και της Ιουλίας αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της.

Γη της ελιάς τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο Ορέστη-Κουράκου για τα μάτια της Δήμητρας

Όλοι πέφτουν πάνω τους και κυρίως πάνω στον Στάθη για να τον πείσουν ότι είναι κρίμα για ένα πείσμα και έναν εγωισμό να μην παντρευτούν, ειδικά τώρα που περιμένουν κι άλλο παιδί. Ο Μάνος επίσης του κάνει μια κουβέντα: «Ρε συ Στάθη, αφού την αγαπάς και σε αγαπάει. Σε λίγο θα έχετε δύο παιδιά μαζί. Κοίτα να το πάρεις το κορίτσι», του λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου. Η Ιουλία έχει ήδη εκφραστεί ότι είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά και ο Στάθης έχει τα δικά του σχέδια. Δύο είναι τα θέματα που θέλει να λύσει. Το ένα είναι το οικονομικό, θέλει να γίνει οικονομικά ισχυρός και το άλλο είναι η Αριάδνη, όπου προσπαθεί να την κάνει να αποδεχτεί την Ιουλία. Όμως στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, ο Στάθης δεν θα διστάσει να δείξει τα αισθήματά του για την Ιουλία μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Ο Πότης με την Αννα κάνουν μια ακόμα μουσική βραδιά στο καφενείο και σχεδόν όλοι είναι μαζεμένοι εκεί. Ανάμεσά τους και ο Στάθης. Λίγο αργότερα και χωρίς να την περιμένει κανείς μπαίνει η Ιουλία. Ο Στάθης την κοιτάζει με λατρεία, παίρνει το μικρόφωνο και της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Τέλος, όπως έχουμε ήδη γράψει, η Βασιλική με τον Φίλιππο χωρίζουν και δεν κάνει κανείς τους πίσω. Μάλιστα η Βασιλική μία μέρα πριν τσακωθεί άσχημα με τον Φίλιππο, βλέπει ένα άσχημο και προφητικό όνειρο, που δεν αργεί να βγει αληθινό. Καιρό τώρα οι δυο τους τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα για την Αριάδνη: «Δεν έχεις λόγο να κρατάς σε απόσταση την Αριάδνη. Είναι η μόνη που δεν φταίει. Αδελφές είστε όπως και να το κάνουμε και δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα μαζί της», της είχε τονίσει ο Φίλιππος, αλλά η Βασιλική τυφλωμένη από τη ζήλια και κάτω από την επιρροή της Αρετής, αντιδρά ξανά: «Φίλιππε, κόφτο και μην το τραβάς στα άκρα», του ξεκαθαρίζει. Κι όμως το ζευγάρι φτάνει στα άκρα και η Βασιλική παίρνει το μωρό και φεύγει για να μείνει στο σπίτι της μάνας της. Και οι δύο μέσα τους υποφέρουν, αλλά κανείς όπως θα δούμε δεν πρόκειται να κάνει ένα βήμα πίσω, καθώς και οι δύο πιστεύουν ότι έχουν δίκιο, ο καθένας από τη μεριά του.

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TiVi Σίριαλ