Η Μάγισσα (13/12): «Με απάτησε με το δουλικό, τη Θεοφανώ!» - Η Μεταξία ''καρφώνει'' ανεπανόρθωτα τον Μάρκο

Οι σημερινές εξελίξεις στη σειρά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (13/12):  «Με απάτησε με το δουλικό, τη Θεοφανώ!» - Η Μεταξία ''καρφώνει'' ανεπανόρθωτα τον Μάρκο

Οι εξελίξεις, που αναμένεται να προβληθούν την Τετάρτη (13/12) στην τηλεοπτική σειρά ''Η Μάγισσα'' θα είναι καταιγιστικές λίγο μετά την ταραχή της Θεοφανώς, καθώς ο γάμος της κινδυνεύει να διαλυθεί!

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από τη Μάγισσα και ανακοίνωσε το τέλος στο Instagram - «Τόσους μήνες δουλεύαμε όλοι μαζί για να...»

Οι σημερινές (13/12) εξελίξεις στη Μάγισσα

Μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, η Μεταξία ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες. Μπορεί η ίδια όλο αυτό το διάστημα να απατούσε τον Μάρκο και μάλιστα με τον αδελφό του, ο οποίος ήταν και ο πατέρας του μωρού που γέννησε και δολοφονήθηκε, δεν αντέχει όμως στην ιδέα ότι αυτή τη φορά βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. «Συναντιόσασταν κρυφά και μετά αυτή σκότωσε τον γιο μου για να σε έχει μόνο δικό της! Δεν με πίστεψε κανείς σας! Το έλεγα από την αρχή και πήγατε να με βγάλετε τρελή. Με πρόδωσες, Μάρκο», του φωνάζει και του ανακοινώνει: «Δεν έχω πλέον καμία δουλειά να βρίσκομαι εδώ, φεύγω!

Γυρίζω στους γονείς μου και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει». Η Μεταξία πάει στον πύργο των Γερακάρηδων και όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί και γύρισε κοντά τους. «Τι συνέβη κόρη μου; Γιατί άφησες τον άντρα σου;», τη ρωτάει ο πατέρας της και εκείνη του αποκαλύπτει: «Με απάτησε με το δουλικό, τη Θεοφανώ. Και μάλιστα περιμένει και το παιδί του», λέει και ο Σπήλιος γίνεται έξω φρενών: «Τον άτιμο! Θα τον σκοτώσω, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε έδωσα σ’ αυτή τη φάρα, κόρη μου». Στο μεταξύ, ο Μάρκος πάει να τη βρει για να τη φέρει πίσω, αλλά εκείνη του θέτει έναν όρο: «Θα εξαφανιστεί και αυτή και το παιδί της», κάτι που εκείνος δεν δέχεται και πλέον οι δύο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

Αντρέι και Θεοφανώ κάνουν έρωτα!

Απίστευτη ανατροπή θα συμβεί στα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα» που θα παρακολουθήσετε από τη νέα χρονιά, καθώς θα δούμε τη φιλία του Αντρέι και της Θεοφανώς να μετατρέπεται σε έναν θυελλώδη έρωτα που θα φέρει αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων και κυρίως στον Μάρκο.

Από την αρχή δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του ο Αντρέι για τη Θεοφανώ, καθώς εκτός από τις έρευνες που έκανε για τη δολοφονία του βρέφους, στη συνέχεια είδε πως η κοπέλα ουδεμία σχέση έχει με το τραγικό αυτό περιστατικό, αλλά και πως έχει καλή καρδιά. Μάλιστα οι δυο τους έχουν έρθει σε μυστική συμφωνία ο ένας να βοηθάει τον άλλον στο θέμα αυτό και ειδικά μετά την αποκάλυψη του χαρίσματος της κοπέλας. Όλα αυτά όμως, σύντομα θα αλλάξουν και η τρυφερή φιλία ανάμεσά τους θα εξελιχθεί σ’ έναν μεγάλο έρωτα.

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Για τον Αντρέι θα είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει την καρδιά του σε κάποια άλλη γυναίκα μετά τον θάνατο της δικής του, που παραμένει ακόμα μυστήριο το πώς «χάθηκε». Μάλιστα σε πρόσφατο επεισόδιο είδαμε πως η Θεοφανώ σε όραμά της του είπε: «Η γυναίκα σου δεν πέθανε εξαιτίας σου! Την είδα, την είχες αγκαλιά σου στα αίματα! Δεν είσαι εσύ ο λόγος, σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου». Η αντίδρασή του ήταν να απομακρυνθεί από κοντά της, κάτι που ενόχλησε την ίδια, αλλά στη συνέχεια ο Αντρέι προσπάθησε να το διορθώσει ζητώντας της συγγνώμη και αφήνοντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια στο δωμάτιό της. Όμως η Θεοφανώ ποτέ δεν τα έλαβε όλα αυτά καθώς ο Μάρκος φρόντισε να τα πετάξει!

Μάγισσα Αντ1 επόμενα επεισόδια

Η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς έχει φέρει τα πάνω-κάτω και εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, ενώ για να το κρύψει ετοιμάζει τον «λευκό» γάμο της με τον Φρίξο που θέλει να τη βοηθήσει. Από την άλλη, η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντί της αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο πιεστική γι’ αυτήν και φυσικά αντιδρά, ενώ βλέπει πως τελικά εκείνος δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστεί τα συναισθήματά του για εκείνη και πως απλά θα την εκμεταλλεύεται και θα ζήσει έναν παράνομο έρωτα, όπως ο Μιχαήλ με την Αναστασία.

«Δεν θέλω να ζήσω τη ζωή της Αναστασίας», του ξεκαθαρίζει, με αποτέλεσμα η σχέση της με τον Μάρκο να βρεθεί σε αδιέξοδο. «Θα φύγουμε, σου το υπόσχομαι πως θα φύγουμε, κάνε υπομονή», της ζητάει, αλλά εκείνη αρνείται: «Δεν έχω άλλο χρόνο, Μάρκο! Πρέπει να το πάρεις κι εσύ κι εγώ απόφαση πως δεν έχουμε μέλλον! Συνέχισε τη ζωή σου με τη γυναίκα σου κι εγώ όπως μου τα έφερε η μοίρα». Κι εκεί που η Θεοφανώ νιώθει απελπισία, έρχεται ο Αντρέι και τη βγάζει από το μαύρο σκοτάδι. Ο Αντρέι, που έχει αρχίσει να αποκτά συναισθήματα για την κοπέλα, πέφτει στην αντίληψή του το ενδιαφέρον του Μάρκου για εκείνη και σκέφτεται μήπως το παιδί που περιμένει είναι δικό του.

Παράλληλα, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και ο ένας ανοίγει την καρδιά του στον άλλον και μιλάνε για το δύσκολο παρελθόν που είχαν. Η Θεοφανώ αρχίζει κι εκείνη να νιώθει ασφαλής κοντά του και ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Σύντομα θα τον δει και εκείνη με άλλο μάτι και εντελώς απρόσμενα θα γεννηθεί ο έρωτάς τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι δυο τους θα καταλήξουν να κοιμηθούν μαζί! Η εξέλιξη αυτή θα φέρει πολλές ανατροπές καθώς ο Μάρκος θα τρελαθεί από τη ζήλια του που τη βλέπει να φεύγει ολοένα και περισσότερο από κοντά του, ενώ η κόντρα του με τον Αντρέι θα πάρει άλλες διαστάσεις. Από τη μια ο Αντρέι διεκδικεί την αρχηγία των Λασκαραίων (ως γιος του Τζανέτου) και από την άλλη την καρδιά της Θεοφανώς!