Όρκος (13/12): Τα σχέδια του Ιάσωνα βρίσκουν έκπληκτη τη Μαριτίνα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σοκαριστικές θα είναι για ακόμα μία φορά, οι σημερινές εξελίξεις, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Ο Όρκος ΙΙ" που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, κάθε βράδυ Τετάρτης και Πέμπτης με την συνέχεια να αναμένεται άκρως καθηλωτική και συγκλονιστική κάθε φορά (δείτε εδώ τη τηλεθέαση που σημείωσε σε προηγούμενα επεισόδια). Αναλυτικότερα, θα δούμε την Μαριτίνα να προσπαθεί να βάλει όρια στον Ιάσωνα, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια, που την αφήνουν άφωνη.

Τι θα δούμε στις σημερινές εξελίξεις, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στη σειρά της ΕΡΤ, "Ο Όρκος ΙΙ"

Επεισόδιο 8: "Προδοσία"

Η Μαριτίνα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Ιάσωνα, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια. Ο Τάσος θυμώνει με τη Θάλεια, όταν καταλαβαίνει ότι ασχολείται ακόμα με την υπόθεση του Ραζή.

Ο Ραφαήλ αντιμετωπίζει τη Λένα για τη συμμετοχή της στην καταδίκη του Φιλίππου. Από την άλλη, ο Φίλιππος συναντά τον Μπερκ, ο οποίος φαίνεται να έρχεται στο ραντεβού με άλλο σκοπό. Η Μαριτίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της, αυτή της Εριέττας!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς αύριο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου;

Επεισόδιο 9 : "Στο στόμα του λύκου"

Η Θάλεια ψάχνει στα αρχεία της εκπομπής για να ελέγξει αν οι κάμερες των δημοσιογράφων έχουν καταγράψει τον Φίλιππο στη συνάντησή του με τον Μπερκ.

Η Εριέττα προσπαθεί να συνέλθει και αποκαλύπτει στη Μαριτίνα και στον Ραφαήλ πώς βρέθηκε στο παράνομο χειρουργείο κι έσωσε τον Φίλιππο. Ο Σιρχάν καλείται να δώσει εξηγήσεις για τον Μπερκ στον Αραβαντινό, ο οποίος του δίνει εντολή να τον βγάλει από τη μέση, ενώ ο Φίλιππος καλείται να σώσει τον άνθρωπο που τον παγίδεψε...