Σασμός: «Μίλα ρε σαν άντρας» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές του ALPHA με τον Δημήτρη Λάλο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Μίλα ρε σαν άντρας» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές του ALPHA με τον Δημήτρη Λάλο

Ένα πολύ έντονο επεισόδιο του Σασμού προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/12 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ο Αντώνης ζήτησε να μάθει εάν η Βασιλική γνωρίζει κάτι για την δολοφονία του Λάζαρου, με τον Μαθιό, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος, να την υπερασπίζεται μέχρι το τέλος.

Αυτό είναι που εξόργισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι θεωρούν πως εδώ και τρεις κύκλους ο ίδιος δεν έχει ίχνος ειλικρίνειας πάνω του και λέει διαρκώς ψέματα, όπως έκανε και για τον φόνο του Στεφανή. Βέβαια, τα σχόλια στο twitter δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτή τη σκηνή. Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά με την ερωτική του σκηνή με την Βασιλική, στην τελευταία τους νύχτα μαζί (για να δούμε αν θα είναι πραγματικά), ενώ έγινε μεγάλος χαμός και με τον χωρισμό του Αστέρη και της Αργυρώς.

Δείτε επίσης: Ανατροπή με το τέλος του Σασμού - Η απόφαση του ALPHA!

Οι αντιδράσεις στο twitter για το αποψινό (13/12) επεισόδιο του Σασμού

Πλακώνονται άσχημα Βασιλική και Αργυρώ!

Οι πρώην αχώριστες φίλες και συννυφάδες στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα είναι στα... μαχαίρια. Η Βασιλική παραδέχεται πως δεν θέλει πλέον στη ζωή της την Αργυρώ. Όχι, αν δεν της ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη.

Δεν ήταν απλά συνάδελφοι στο ξενοδοχείο, ήταν και δύο πολύ καλές φίλες. Το γεγονός μάλιστα πως οι άντρες τους είναι αδέλφια, τις είχε δέσει ακόμα πιο πολύ με αποτέλεσμα να μοιράζονται τα άγχη, τις στενοχώριες αλλά και τις χαρές τους. Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Αφορμή για να μη θέλει η μια να αντικρίσει την άλλη, θα σταθεί η συμπεριφορά της Αργυρώς από τη στιγμή που θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή.

Αφού τα βάλει με τον Αστέρη που δεν έχει πάει να καταδώσει τον αδελφό του, θα επιτεθεί λεκτικά και στη Βασιλική και μεταξύ άλλων θα της πει πως θα το κάνει εκείνη. «Δεν το εννοείς ότι θα καταδώσεις τον Μαθιό μου. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό τώρα;», θα ρωτήσει η Βασιλική, εννοώντας την εγκυμοσύνη της αλλά η Αργυρώ δεν θα κάνει πίσω. «Να κάνω ότι δεν ξέρω ή να συγχωρήσω το έγκλημά του; Ακόμα κι αν σε έσωσε, δεν αλλάζει το γεγονός πως αφαίρεσε μια ζωή. Δεν είχε κανένα δικαίωμα. Θέλω να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι σου αλλά...».

Δείτε επίσης: Ανατροπή με το τέλος του Σασμού - Η απόφαση του ALPHA!

Η Βασιλική αρκετά στενοχωρημένη κατεβάζει το βλέμμα και παραδέχεται: «Δεν θα είμαι χωρίς τον Μαθιό. Δεν θα αντέξω αυτούς τους οκτώ μήνες χωρίς αυτόν στο πλευρό μου. Σε παρακαλώ. Τίποτε άλλο δεν σου ζητάω». Η συζήτησή τους θα διακοπεί αλλά όχι οι σκέψεις της Αργυρώς, που μαρτυρούν την οργή της για την οικογένεια του Αστέρη και την πρόθεσή τους να καλύψουν έναν φονιά.

Τι κι αν ο Αστέρης της εξηγήσει τη δυσμενή θέση που βρισκόταν η Βασιλική; Η Αργυρώ δεν ακούει κουβέντα και αποφασίζει να βγάλει σύσσωμη την οικογένεια Σταματάκη από τη ζωή της. Ακόμα και με τον Αστέρη αρχίζει να κρατά μια απόσταση μέχρι να σιγουρευτεί για τις προτεραιότητες εκείνου.

Λίγο αργότερα, τόσο ο Μαθιός όσο και ο Παύλος θα προσπαθήσουν να της μιλήσουν και εκείνη θα γίνει έξαλλη αφενός με το θράσος του Μαθιού που της ζητά να μην τα βάζει με τη Βασιλική, αφετέρου με τον θείο της που την παρακαλά να καταλάβει τις προθέσεις του Σταματάκη. Η Βασιλική πάντως κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να τα βρουν. «Εμείς στηρίζαμε η μια την άλλη και τώρα με αντιμετωπίζεις σαν τη γυναίκα του φονιά. Ξέρεις ότι ο Λάζαρος σκότωσε τον γιο μας. Και έχεις το θράσος να μιλάς; Λες τους Σταματάκηδες φονιάδες, λες και οι δικοί σου δεν πήρανε τόσες ζωές. Ο πατέρας του Μαθιού από χέρι Βρουλάκη έφυγε κι όμως ποτέ δεν σου είπα λέξη γιατί δεν ήθελα να σε πικράνω. Είσαι άδικη λοιπόν και αχάριστη. Κι αν εσύ δεν θέλεις να με ξέρεις μία φορά, εγώ πια δεν θέλω δέκα», της λέει και η Αργυρώ της απαντά:

«Ο γιος σου πήγε εκείνη τη μέρα στο καφενείο για να σκοτώσει. Μην το ξεχνάς. Αδικος ο χαμός του αλλά πήγαινε γυρεύοντας. Και αν δεν είχε σκοτωθεί εκείνος, τώρα θα ήταν ο Παύλος στον κατάλογο των δικών μας νεκρών». Η Βασιλική της ρίχνει ένα σκοτεινιασμένο βλέμμα και φεύγει. Από εκείνη τη στιγμή οι δύο γυναίκες είναι εχθροί, γεγονός που θα προσέξουν όλοι και κυρίως η Καλλιόπη που θα μηνύσει τους γιους της να μιλήσουν στις δύο γυναίκες προκειμένου να τα βρουν ξανά. Μόνο που καμία από τις δύο δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ