Σασμός (14/12): Υπό κατάρρευση η Βασιλική - Ο Μαθιός τα ομολογεί όλα και μπαίνει στη φυλακή

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Στο σημερινό (14/12) επεισόδιο, που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στο Σασμό θα έχει πολλές και σημαντικές εξελίξεις, καθώς το φευγιό του Μαθιού θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην εγκυμονούσα Βασιλική.

Δείτε επίσης: Φινάλε στις 21/12 - Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!

Οι σημερινές (14/12) εξελίξεις στο Σασμό

Η ομολογία του Μαθιού για το θάνατο του Λαζάρου και η σύλληψή του πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Αντώνη την αλήθεια, η Καλλιόπη, όμως, τη συγκρατεί.

Η Αργυρώ οδηγείται στην απόγνωση βλέποντας τον Αστέρη να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από κοντά της. Απελπισμένη, θα του προτείνει κάτι, που θα εξωθήσει τα πράγματα ακόμη περισσότερο στα άκρα.

Η Εύα προειδοποιεί τον Αντρέα να μην πειράξει τον Μαθιό. Εκείνος, ωστόσο, σχεδιάζει την εκτέλεσή του κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Μαθιό στο κρατητήριο, και προσπαθεί να του δώσει κουράγιο.

Δυστυχώς και για τους δύο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον, που δεν περιμένουν, με τον πλέον απρόσμενο τρόπο.


Εκτός Σασμού ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η είδηση πως ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχωρεί από τον Σασμό θα δυσαρεστήσει πολλούς τηλεθεατές. Μάλιστα, η απόφαση του να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την παραγωγή είναι οριστική, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Realife. Ο Ανδρέας Βρουλάκης λοιπόν σε λίγο καιρό θα μας αποχαιρετήσει.

Όταν αρχικά έγινε γνωστό πως θα συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA είχε δημιουργηθεί πανζουρλισμός, όταν ωστόσο μπήκε και είδαν οι τηλεθεατές πως καταστρέφει τις σχέσεις Βρουλάκηδων - Σταματάκηδων, τα σχόλια κατά του ήταν πολλά στο twitter. Όπως φάινεται ωστόσο, πλέον θα ηρεμήσουν όλοι στην Άνω Ποριά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει σε περιορισμένο αριθμό επεισοδίων στον Σασμό. Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος τους, η παραγωγή που πρότεινε να επεκτείνουν την συνεργασία τους για παραπάνω επεισόδια, κάτι που απέρριψε ο ηθοποιός λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων του.

Ο Ανδρέας Βρουλάκης λοιπόν, πρόκειται να αποχαιρετήσει την οικογένεια του και τους γείτονες του στο 65ο επεισόδιο της σειράς. Δηλαδή στα τέλη περίπου του Γενάρη.