Η Γη της Ελιάς (14/12): Η εγκυμοσύνη της Θεοδώρας διαρρέει - Ο Παρασκευάς θα γίνει πατέρας

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (14/12): Η εγκυμοσύνη της Θεοδώρας διαρρέει - Ο Παρασκευάς θα γίνει πατέρας

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Θεοδώρας στη Μαργαρίτα στη Γη της ελιάς έφερε τα πάνω κάτω και έτσι οι εξελίξεις στο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 14/12 θα είναι συνταρακτικές με τον Παρασκευά να μαθαίνει την είδηση!

Δείτε εδώ: Έγκυος στη ζωή, έγκυος και στη ''Γη της ελιάς'' - Τα πρώτα πλάνα της Αντιγόνης Κουλουκάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα (Βίντεο)

Οι σημερινές (14/12) εξελίξεις στη σειρά ''Η Γη της Ελιάς''

Ενας ακόμα «κεραυνός» πέφτει στο κεφάλι της Μαργαρίτας, όταν η Θεοδώρα της ανακοινώνει με κλάματα: «Είμαι έγκυος. Θεέ μου, τι θα κάνω;», αναρωτιέται το κορίτσι. Λίγο αργότερα, απελπισμένη, αλλά και θυμωμένη η Θοδώρα πάει και βρίσκει τον Παρασκευά και του λέει ότι είναι έγκυος: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να το κρατήσω και να το μεγαλώσω μόνη μου», του λέει. Εκείνος όχι μόνο τα χάνει, αλλά τρομοκρατείται στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη να κρατήσει το παιδί.

Ο Ισίδωρος τηρεί κατά γράμμα το σχέδιο της αστυνομίας και αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο. Σε λίγα λεπτά εμφανίζεται ο εκβιαστής και η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να πάρει τα χρήματα για λογαριασμό τού Δημοσθένη.

Παρασκευή 15/12 Επεισόδιο 70

Η Αθηνά διαβάζει το βιβλίο που έγραψε η Μαρία, αλλά μέσα στις σελίδες του την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Στο μεταξύ η Αρετή δέχεται απρόσμενη επίσκεψη από έναν άντρα στο μαγαζί που δεν της είναι αδιάφορος και στο μυαλό της πάλι έρχονται αυτά που της είχε πει η Χρυσούλα: «Βρε λες;», σκέφτεται όταν

εκείνος φεύγει. Τέλος, ο Δημοσθένης είναι έξαλλος με την έκβαση της υπόθεσης του εκβιασμού και τα βάζει με τον Κουράκο, ενώ ο Βαγιάκος του λέει: «Εχω μια ιδέα για να ξεφορτωθούμε από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα».