Οι Πανθέοι (14/12): Αντίστροφη μέτρηση για Μάρμω και Κίτσο - Τη ''φυγαδεύουν'' στη Σύρο

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (14/12): Αντίστροφη μέτρηση για Μάρμω και Κίτσο - Τη ''φυγαδεύουν'' στη Σύρο

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη ζωή του Κίτσου και της Μάρμως στη σειρά ''Οι Πανθέοι'' καθώς η αποβολή της έχει φέρει έντονα συναισθήματα και στους δύο - με τις εξελίξεις της Πέμπτης 14/12 να είναι καταιγιστικές (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά στα νούμερα).

Οι σημερινές (14/12) εξελίξεις στη σειρά ''Οι Πανθέοι''

Η Μάρμω αποφασίζει να πάει στη Σύρο και ο Ανδρέας συμφωνεί πως θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει να συνέλθει μετά από όσα πέρασε. Οταν όμως ο Κίτσος μάθει πως η Μάρμω έχει φύγει για τη Σύρο, δεν θα μπορέσει να μείνει άπραγος. Ο Φάνης προσπαθεί να καταστείλει τα συναισθήματα που έχει αρχίσει να αναπτύσσει για την Πέλλα, ενώ ο Λουκάς κοντράρεται με τη Σοφία και την κατηγορεί πως έχει αισθήματα ακόμα για τον Ανδρέα. Ο Ισίδωρος πείθει τη Χρυσοστόμη να πάνε στον Ανδρέα και να του ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη. Οταν όμως φτάσουν στο σπίτι του Ανδρέα, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Δευτέρα 18/12

Επεισόδιο 55

Μετά την αιφνίδια επίσκεψη της Πέλλας στο ατελιέ του, ο Κίτσος χάνει το πλοίο για τη Σύρο. Η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος εισβάλλουν ανήσυχοι στο σπίτι του Αντρέα και τον βρίσκουν ημιλιπόθυμο. Η Χρυσοστόμη αναλαμβάνει να τον περιθάλψει παρά τις αντιρρήσεις του. Η Μάρμω στη Σύρο, εντωμεταξύ, μοιάζει να συνέρχεται με τη φροντίδα της Σεβαστής.

Ο Στέφανος δυσανασχετεί στο σπίτι με τον Χρυσίνα και η Μερόπη για να του συμπαρασταθεί τον καλεί να μείνουν μόνιμα με τη Θάλεια μαζί της στην Αθήνα, ωστόσο εκείνος αρνείται. Ο Τέλης, μετά από προτροπή του Κίτσου, προσεγγίζει την Πέλλα εκείνη όμως δείχνει απρόθυμη να συμφιλιωθεί μαζί τους, ειδικά μετά τη συμπεριφορά του τελευταίου. Η Χρυσοστόμη ενημερώνει τη Σεβαστή για την κατάσταση του Ανδρέα, η οποία φεύγει εκτάκτως από τη Σύρο χωρίς να αποκαλύψει στη Μάρμω τον πραγματικό λόγο της επιστροφής της. Και ενώ η Σεβαστή αφήνει πίσω της τη Σύρο, ο Κίτσος φτάνει στο νησί όταν παράλληλα ο Ανδρέας δέχεται σπίτι του μια επίσκεψη που θα τον ξαφνιάσει.