Ο Παράδεισος των Κυριών (14/12): «Αγόρι μου, σε σένα θα πω όλη την αλήθεια...» - Ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (14/12):  «Αγόρι μου, σε σένα θα πω όλη την αλήθεια...» - Ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία

Σοκαριστικές θα είναι για ακόμα μία φορά οι σημερινές εξελίξεις, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στο νέο επεισόδιο, της δραματικής σειράς εποχής, "Ο Παράδεισος των κυριών", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Πιο συγκεκριμένα, ο Αποστόλης αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία και να πει όλη την αλήθεια, αλλά μόνο στον Πάρη.

Η σειρά έχει καθηλώσει το κοινό το τηλεοπτικό κοινό, και δε χάνει ευκαιρία να σχολιάζει, όλα όσα συμβαίνουν στο εκάστοτε επεισόδιο, μέσα από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει το πρόγραμμα στο Twitter)

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, της σειράς "Ο Παράδεισος των κυριών" του Alpha;

Επεισόδιο 58

Ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία και πουλάει το παραμύθι που έστησαν με τον Χρήστο και τη Βικτώρια, ότι πίσω από όλα τα εγκλήματα βρισκόταν ο Δούβλης και τόσο ο ίδιος όσο και η Βικτώρια υπήρξαν θύματα του. Λίγο αργότερα ο Πάρης τον επισκέπτεται στο κρατητήριο και ο Αποστόλης του υπόσχεται: «Αγόρι μου, σε σένα θα πω όλη την αλήθεια. Είσαι το μοναδικό άτομο που πρόκειται να εκμυστηρευτώ την πραγματική αλήθεια».

Ο Σίμος θα χρειαστεί τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της Νικολέτας προκειμένου να της κλείσει το ραντεβού με τον γιατρό στη Γαλλία και έτσι η Μιράντα θα αναγκαστεί να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια: «Δεν υπάρχουν στοιχεία. Η κόρη μου γεννήθηκε από βιασμό. Μου την πήραν μόλις γεννήθηκε και την υιοθέτησαν», του αποκαλύπτει. Ο Σίμος όμως που ξέρει την αλήθεια, πηγαίνει στην Αμαλία και της λέει: «Θα συνεχίσεις να κρατάς αυτό το μεγάλο μυστικό; Θα της πεις την αλήθεια ή θα την αφήσεις να θυσιάσει τη ζωή της για μια άγνωστη;», τη ρωτάει και την προβληματίζει - δείτε εδώ την σκηνή που θα της πει όλη την αλήθεια.