Ο Παράδεισος των κυριών (15/12): «Εγώ είμαι!» - Η συγκλονιστική σκηνή όπου η Μιράντα μαθαίνει πως η Αμαλία είναι κόρη της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (15/12): «Εγώ είμαι!» - Η συγκλονιστική σκηνή όπου η Μιράντα μαθαίνει πως η Αμαλία είναι κόρη της

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στο σημερινό 15/12 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών. Απόψε το βράδυ η Μιράντα θα μάθει την αλήθεια για την κόρη της και θα καταρρεύσει αφού τα καταλάβει πως όλο αυτό το διάστημα εκτός του ότι αγκάλιαζε το λάθος παιδί, είναι παντρεμένη με τον πρώην της κόρης της....

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 59

Ο Βλησσάρης χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του μετά το μαντάτο που του φέρνουν ο Θωμάς και η Σύρμω. Ο άνθρωπος καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα του πήρε τα παιδιά τους και τον εγκατέλειψε με κάποιον άλλον και πήγε στη Γερμανία.

Την ίδια στιγμή, μια αλήθεια βγαίνει στο φως σε σχέση με την οικογένεια Βασιλείου και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως στην Ολγα καθώς ο Πάρης της λέει όλο το παρασκήνιο γύρω από την αδελφή της και τις κινήσεις της, ώστε να της πάρει όλη την περιουσία.

Η Ολγα γίνεται έξαλλη και επιτίθεται στη Δωροθέα, η οποία της λέει: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σου είπε τη μισή αλήθεια. Ο,τι έκανα το έκανα για σένα, για να μη σου φάει την περιουσία ο μπάτσος». Η Ολγα όμως δεν πείθεται και της ζητάει να φύγει από το σπίτι, αλλά όλα ανατρέπονται καθώς η αστυνομία συλλαμβάνει τη Δωροθέα για υπόθαλψη εγκληματία.

Δείτε επίσης: Τρελά ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια της σειράς ο Παράδεισος των Κυριών, Μαριλία Μητρούση - Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Η Μιράντα εξαφανίζεται μετά την αποκάλυψη

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Η Αμαλία, μετά από μεγάλο προβληματισμό και μετά την προτροπή του Σίμου, αποφασίζει να πει την αλήθεια στη Μιράντα. Ετσι, κάποια στιγμή την πλησιάζει στον «Παράδεισο» και της λέει: «Μιράντα, εγώ είμαι η κόρη σου. Το ήξερα καιρό, αλλά δεν ήθελα να σε αναστατώσω. Τώρα όμως δεν μπορώ να σε αφήσω να θυσιαστείς για μια ξένη», της αποκαλύπτει. Η Μιράντα την κοιτάζει σαστισμένη, τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα και πέφτει αναίσθητη από το σοκ. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ενώ ο Ντίνος που δεν έχει ιδέα τι έχει συμβεί, την ψάχνει παντού.

Στο μεταξύ η Μιράντα αμέσως μόλις συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, λέει στην Αμαλία: «Δεν μπορώ να είμαι παντρεμένη με έναν άντρα που ήταν ο πρώτος σου έρωτας. Θα φύγω, θα εξαφανιστώ», της λέει και η Αμαλία την παρακαλεί: «Μην το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ. Πλέον δεν έχει κανένα νόημα».

Ο Παράδεισος των κυριών Μιράντα Αμαλία

Η Μιράντα, αποφασισμένη όμως, πηγαίνει και βρίσκει τον Φώτη: «Σε παρακαλώ, μπορώ να μείνω εδώ; Θέλω να με κρύψεις για λίγο καιρό, μέχρι να φύγω στην Πάτρα», του ζητάει και ο Φώτης την πηγαίνει στο σπίτι της Μάγιας. Εκεί της συμπαραστέκεται και της λέει ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Στο μεταξύ, ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μην προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης, ενώ βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση καθώς δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με τη Μιράντα.

Λίγο αργότερα η Μιράντα συναντάει τον Σίμο και του λέει ότι θέλει να δώσει το μερίδιό της στον «Παράδεισο» στην Αμαλία και του ζητάει να το τακτοποιήσει χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα. Αμέσως μετά περνάει από το σπίτι για να πάρει κάποια πράγματά της κι εκεί συναντάει τον Ντίνο, ο οποίος δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί: «Αγάπη μου, πες τι έχει γίνει. Γιατί μ’ αφήνεις;», τη ρωτάει, όμως εκείνη δεν του δίνει καμία απάντηση και φεύγει.