Μετά τη φωτιά (15/12): «Μόλις μαθευτεί πως η Μάνια είναι θαμμένη στη θέση σου θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά (15/12): «Μόλις μαθευτεί πως η Μάνια είναι θαμμένη στη θέση σου θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου»

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 15/12 επεισόδιο της νέας σειράς Μετά τη φωτιά, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, όλοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψη ότι η Ανθή είναι ζωντανή, αφού πίστευαν πως είχε πεθάνει στην φωτιά...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά

Επεισόδιο 23

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει σωθεί και ανοίγει ένας νέος κύκλος ερευνών για το τι έγινε το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς, αλλά και γιατί κρατούσε την ταυτότητά της κρυφή. Ο Θάνος και ο Μάρκος παίρνουν καταθέσεις από όλους προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Η Ειρήνη ξαναβρίσκει τη φίλη της και τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα. Δεν ξέρει πώς να νιώσει αφού τόσο καιρό την είχε στο σκοτάδι. Η Ιωάννα πάλι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να βγάλει λεφτά, ενώ ο Οδυσσέας φοβάται πως ο πατέρας της Ειρήνης συνεργάζεται με τον Αρη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αποστόλης βγαίνει από τη φυλακή και η Φαίδρα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε επίσης: "Ψαλίδι" από τα κανάλια - Ποιες σειρές μας αποχαιρετάνε πρόωρα!

Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Οι τρεις ηρωίδες παλεύουν να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη. Και παρά τις όποιες δυσκολίες που παρουσιάζονται στον δρόμο τους, εκείνες δεν το βάζουν κάτω.

Η ζωή των τριών γυναικών άλλαξε ριζικά ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά. Η Ιωάννα ζούσε εγκλωβισμένη σε έναν εφιαλτικό και κακοποιητικό γάμο όπου δεν έβρισκε υποστήριξη από πουθενά και από κανέναν. Η Ειρήνη βρισκόταν στο χρυσό της κλουβί χωρίς να αντιλαμβάνεται, στην άνεση του πλούτου της και του προστατευτικού πατέρα της, πώς είναι ο πραγματικός κόσμος. Η Ανθή πάλι ετοιμαζόταν για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή της, να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο. Ολα αυτά πλέον έχουν αλλάξει και η καθεμία ψάχνει να βρει τον δρόμο προς την ελευθερία και την ευτυχία. Στον δρόμο τους, που αποδείχτηκε δύσβατος, συνάντησαν και δράκους και πρίγκιπες. Ο Αρης και ο Αλέξανδρος Βενιέρης έχουν βαλθεί να τις καταστρέψουν και ο Οδυσσέας με τον Νίκο να τις σώσουν.

Ο Αχιλλέας εξαφανίζεται

Πλέον η ζωή των ηρώων έχει βρεθεί σε μια καταλυτική φάση. Η Ανθή μετά τα όσα έχουν συμβεί, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Τάσο στη φυλακή και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του, ενώ η Φαίδρα επιχειρεί απεγνωσμένα να βρει τον Αχιλλέα που έχει εξαφανιστεί. Η αγωνία της είναι μεγάλη για την τύχη του παιδιού. Η Ιωάννα με τη σειρά της ετοιμάζεται για το δικαστήριο που θα ορίσει τους όρους του διαζυγίου και της επιμέλειας της Ιόλης. Νιώθει άγχος αλλά πλέον και μεγάλη σιγουριά γιατί δεν είναι μόνη της. Αυτή τη φορά αισθάνεται ότι είναι πολύ κοντά στην ελευθερία της και ότι το όνειρό της να ζήσει μαζί με την κόρη της χωρίς φόβο, είναι κοντά.

Στο μεταξύ η Ειρήνη προκαλεί για άλλη μια φορά τον Οδυσσέα να της αποκαλύψει τα αισθήματά του για εκείνη. Είναι η πρώτη φορά που και η ίδια νιώθει πολύ ερωτευμένη κι αισθάνεται πως αυτό συμβαίνει και στον Οδυσσέα, που ωστόσο διστάζει να εκφραστεί απόλυτα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλέξανδρος επιφυλάσσει μια έκπληξη στην Ανθή. Την ίδια στιγμή, ο Αρης προσφέρει χρήματα στην Αθηνά, για να στραφεί εναντίον της Φαίδρας.