Το προξενιό της Ιουλίας: Αποκλειστικό! Ιουλία και Γιωργίκης παντρεύονται - Το ύπουλο σχέδιο να του φορτώσει το παιδί

Τι θα συμβεί τη νύχτα του γάμου

Το προξενιό της Ιουλίας: Αποκλειστικό! Ιουλία και Γιωργίκης παντρεύονται - Το ύπουλο σχέδιο να του φορτώσει το παιδί

Στο Προξενιό της Ιουλίας, η μεγάλη ημέρα του γάμου φτάνει κι ενώ ο γαμπρός δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, η Στάσα με την Ιουλία είναι ανήσυχες καθώς το πρώτο βράδυ είναι σημαντικό για να πετύχει το σχέδιό τους προκειμένου αργότερα να του αποκαλύψουν την εγκυμοσύνη (δείτε πως τα πηγαίνει η σειρά σε τηλεθέαση).

Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Το σπίτι του Προβιού ανοίγει διάπλατα καθώς η ημέρα που θα παντρευτεί την Ιουλία που τόσο ποθεί, έχει φτάσει. Είναι ακόμη πιο χαρούμενος γιατί ο Χρήστος τελικά έχει δεχτεί αυτόν τον γάμο χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Τελικά η παραμονή του στο μοναστήρι και οι συνομιλίες του με τον Επιφάνειο του έκαναν καλό και ο Χρήστος νιώθει την ψυχή του πιο ήρεμη. Από την άλλη, η παρουσία της Ιουλίας τον ευχαριστεί και χαίρεται που θα έχει στο σπίτι μια παρέα.

Η μόνη που μέχρι τελευταία στιγμή καταριέται την ώρα και τη στιγμή που ευοδώθηκε το προξενιό είναι η Χάδω, αλλά πλέον το παίρνει απόφαση. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα χάσει για πάντα την αγαπημένη του και πως θα την παντρευτεί ένας άλλος. Η Ιουλία με τη σειρά της, βαθιά μέσα της, ελπίζει ότι ίσως ο Γρηγόρης κάνει μια κίνηση να ανατρέψει τα πάντα, αλλά ξέρει ότι κάτι τέτοιο μάλλον είναι απίθανο και δεν μπορεί να συμβεί. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός και πρέπει να παντρευτεί τον Γιωργίκη. Αλλωστε δεν υπάρχει κι άλλο περιθώριο καθώς η εγκυμοσύνη της δεν θα μπορεί να κρυφτεί για πολύ.

Ο γάμος στο Προξενιό της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας γάμος

Η Στάσα είναι με την Ιουλία που ντύνεται νύφη. «Δεν θα έχει δει πιο όμορφη νύφη όλη η Θεσσαλία», λέει η μάνα της όλο καμάρι. «Μάνα, τι θα κάνω; Πώς θα κάνω τον Γιωργίκη να πιστέψει ότι το παιδί είναι δικό του;», τη ρωτάει η κόρη της αγχωμένη. «Ασ’ το πάνω μου. Το έχω κανονίσει. Πάρε αυτό το ματωμένο ρούχο και όταν το βράδυ γίνει ό,τι γίνει, θα το βγάλεις με τρόπο να το δει την άλλη μέρα. Αν έχει πιει πολύ, θα είναι πιο εύκολο», της αποκρίνεται. Ο γάμος γίνεται και το γλέντι αρχίζει.

Ο Γιωργίκης νιώθει ευτυχισμένος αφού κατάφερε να γίνει αυτό που εξ αρχής είχε βάλει στο μυαλό του. Στο τραπέζι υπάρχουν όλα τα καλά. Οι μουσικές παίζουν και το κέφι ανάβει. Κι ενώ όλοι διασκεδάζουν, η Ιουλία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία. Η μάνα της τρέχει στο πλάι της και τη συνεφέρνει. «Δεν είναι τίποτα. Είναι από τη συγκίνηση και την κούραση της ημέρας», τους λέει και το γλέντι συνεχίζεται. Η Χάδω όμως που καραδοκεί, υποψιάζεται ότι αυτή η λιποθυμία μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία.

Οταν όλοι φεύγουν και το ζευγάρι ανεβαίνει στο δωμάτιό του, ο Γιωργίκης είναι τόσο μεθυσμένος που με κόπο στέκεται στα πόδια του. Ετσι η Ιουλία εκμεταλλεύεται το γεγονός και κάνει ό,τι της έχει πει η μάνα της.