Παγιδευμένοι: «Πού είναι η γυναίκα μου και η κόρη μου;» - Αιματοβαμμένο το φινάλε της σεζόν

Οι εβδομαδιαίες (18-19/12) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Πού είναι η γυναίκα μου και η κόρη μου;» - Αιματοβαμμένο το φινάλε της σεζόν

Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα που έρχεται για τους πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, αφού μία νέα υπόθεση θα φέρει νέους μπελάδες στην οικογένεια της Άννας, την ώρα που ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Οι εβδομαδιαίες (18-19/12) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 18/12 Επεισόδιο 23

Ο Δημήτρης ενημερώνει τη γυναίκα του, την Ειρήνη, τη Χρύσα και τα κορίτσια ότι ο Ακης βρέθηκε νεκρός. Οι γυναίκες προσπαθούν να κρύψουν τον πανικό τους, αλλά η Αννα παραξενεύεται από την αντίδρασή τους. Εν το μεταξύ, ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπόθεση του Aκη ως δικηγόρος κατηγορίας, αφού βρίσκει τη μητέρα τού θανόντος και την πείθει ότι ο θάνατος του γιου της πρέπει να δικαιωθεί γιατί ήταν στυγνή δολοφονία. Οι έντονες πιέσεις του να βρεθεί ο δολοφόνος φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη, την Αννα και τον Ανδρέα. Εν τω μεταξύ η κατάσταση του Νίκου, μετά τον τραυματισμό του, είναι κρίσιμη. Η Ειρήνη θέλει να τον πάνε στο νοσοκομείο, όμως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό αφού θα έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις για το τι συνέβη. Μέσα σε όλα, η Υβόννη κάνει μια αποκάλυψη στην Αννα για έναν νέο άντρα που έχει εισβάλει στη ζωή της.

Ο Γεράσιμος, η Ειρήνη και τα παιδιά εξαφανίζουν κάθε στοιχείο από το σημείο που βρέθηκαν με τον Ακη πριν τη δολοφονία του.

Η Αννα την ίδια στιγμή δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από έναν παλιό της φίλο. Πηγαίνει στο σπίτι του και υπάρχουν παντού αίματα. Εκείνος κλαίει. «Πού είναι η γυναίκα μου και η κόρη μου;», τη ρωτάει μέσα στα αναφιλητά του. «Ηρέμησε. Πήρες την αστυνομία;», του αποκρίνεται. «Οχι, πήρα εσένα». Η Αννα καλεί τις αρμόδιες αρχές. Η σήμανση καταφθάνει και ο Φαίδωνας ανακρίνεται και συλλαμβάνεται. Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του Ακη.

Δείτε επίσης: «Μην κλαις», «Ναι, θέλω να γεράσω μαζί σου» - Της κάνει πρόταση γάμου με τριαντάφυλλα στο κρεβάτι και μονόπετρο κοτρόνα

Τρίτη 19/12 Επεισόδιο 24

Οι έρευνες για την εύρεση του ενόχου για τη δολοφονία του Ακη συνεχίζονται και ο Δημήτρης με τον Ανδρέα φαίνεται να έχουν στα χέρια τους τον δράστη. Εκείνος ομολογεί, όμως όταν τον πηγαίνουν για αυτοψία αποδεικνύεται ότι λέει ψέματα.

Η Αννα με τον Σωτήρη στο μεταξύ προσπαθούν να βγάλουν από το κρατητήριο τον φίλο της, Φαίδωνα, για τον οποίο υπάρχει η υπόνοια ότι σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του, και να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ομως οι σχέσεις της Αγγελικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, και της Αννας που έχει την υπεράσπισή του, διαταράσσονται επικίνδυνα κατά τη συνεργασία τους και οι αντίθετες απόψεις τους βάζουν σε κίνδυνο τη φιλία τους. «Ο πελάτης σου ψεύδεται. Λέει ότι έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε το πρωί. Ομως το σύστημα παρακολούθησης κατέγραψε ότι έφυγε την προηγούμενη το βράδυ», την ενημερώνει η εισαγγελέας. Αργότερα εκείνος επιμένει να λέει στην Αννα ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Η κατάσταση της υγείας του Νίκου επιδεινώνεται, με τις γυναίκες του σπιτιού να προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν χωρίς να τους πάρει είδηση η Αννα, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα. Ομως εκείνη βλέπει την αδελφή της να κρατάει κάποια φάρμακα. «Πες μου τι μου κρύβεις», της λέει επιτακτικά. Εκείνη δεν της λέει. Η Αννα μπαίνει στο δωμάτιο και βλέπει τον Νίκο τραυματισμένο. Χρύσα και Ειρήνη βρίσκουν μια δικαιολογία. Ομως τελικά αναγκάζονται να της πουν σχεδόν την αλήθεια και κάποια πράγματα από όσα έγιναν, όχι όμως για τον φόνο. «Πήγαινε γυρεύοντας», της εξηγεί. «Γιατί δεν μου το είπατε;», αρχίζει να φωνάζει εκείνη έξαλλη.

Η Αννα πάει να τηλεφωνήσει στον Δημήτρη. Ομως η Λίνα κλαίει και της ζητάει να μη βάλουν τον πατέρα της στη φυλακή. «Ποιος σε πυροβόλησε;», ρωτάει τον Νίκο. Λίγο αργότερα της τηλεφωνεί ο Γεράσιμος. «Μην κάνεις τίποτα και θα σου τα πω όλα. Μας αφορά όλους αυτή η υπόθεση», είναι τα λόγια του.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πλησιάζουν στη λύση της υπόθεσης του Ακη, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο τους. Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται ότι αυτοί που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια είναι οι δικοί τους άνθρωποι. Τα στοιχεία τούς οδηγούν στην ταράτσα που έγιναν όλα. Βρίσκουν φρέσκια λάσπη, μια τρύπα από σφαίρα και μια απόδειξη από το σχολείο των κοριτσιών.