H Παραλία: Ο Χάρι αποφυλακίζεται!

Οι εβδομαδιαίες (18-21/12) εξελίξεις της σειράς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
H Παραλία: Ο Χάρι αποφυλακίζεται!

Στα νέα επεισόδια (18-21/12) της σειράς ''Η Παραλία'' ο Σήφης αναμένεται να δώσει τελεσίγραφο στον Λοΐζο για τη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο Καραχάλιος ανακαλύπτει την κρυφή σχέση εκείνου με τον Τόμι. Η Σάρα καταφτάνει στο κοινόβιο (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι εβδομαδιαίες (18-21/12) εξελίξεις της σειράς η Παραλία

Δευτέρα 18/12 επεισόδιο 65

Τα μυστικά που συνδέουν τον Νικήτα και τη Νικολίνα βρίσκονται υπό απειλή, γεγονός που φέρνει τη Νικολίνα σε δύσκολη θέση. Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών που τον έχει μπλέξει, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με τις σκοτεινές του υποθέσεις. «Μέχρι εδώ ήταν για μένα. Δεν θέλω να με ενοχλήσεις στο εξής. Οι δουλειές σου μαζί μου τελείωσαν», του λέει ρητά. Ο Σήφης, ξέγνοιαστος πια με την παρουσία της Αναστασίας στο καφενείο, απολαμβάνει τη ζωή του και συμμετέχει ενεργά στις αποστολές που τους αναθέτει ο Διονύσης.

Τρίτη 19/12 επεισόδιο 66

Ο Καραχάλιος αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών και παρακολουθεί τον Λοΐζο, ανακαλύπτοντας την κρυφή σχέση που έχει συνάψει με τον Τόμι. Παράλληλα, η Ελένη δέχεται το φλερτ του αδελφού μιας φίλης της από τη λέσχη βιβλίου. Η επιστροφή του Μαρκ στο κοινόβιο των χίπηδων θα φέρει μεγάλη χαρά σε όλους, αλλά θα προκαλέσει άγχος στη Μαρία, η οποία δεν έχει μοιραστεί με κανέναν τη νύχτα που πέρασαν μαζί.

Τετάρτη 20/12 επεισόδιο 67

Ο Διονύσης, με βαριά καρδιά, υποκύπτει στις πιέσεις της Υπατίας, αλλά και της οικογένειάς του και κινητοποιώντας τις πολιτικές του γνωριμίες, μεσολαβεί ώστε ο Χάρι επιτέλους να αποφυλακιστεί. «Σε ευχαριστώ, πατέρα. Είναι σημαντικό που στηρίζεις την σχέση μου», θα του πει η εγκυμονούσα Υπατία αλλά εκείνος δεν θα συμμεριστεί τη χαρά της. Ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και προς μεγάλη του έκπληξη τον ξεμπροστιάζει σχετικά με την εμπλοκή του στη συνεργασία με τον Παπαγιαννάκη.

Πέμπτη 21/12 επεισόδιο 68

Ο Στιβ είναι υποτονικός με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο κοινόβιο και κυρίως με το γεγονός ότι ο Μάρτιν είναι ο νέος αρχηγός των χίπηδων. Στο κοινόβιο καταφθάνει η Σάρα, μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα κοινοβίου και χωριού. «Θέλω να τη γνωρίσω καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως έχουμε να πούμε πολλά», θα βιαστεί να πει ο Μαρκ, γεγονός που θα μάθει η Μαρία και θα ταραχθεί. Παράλληλα, η Ναταλί ζητάει από τον Δημητρό να της ζωγραφίσει έναν πίνακα για το Mermaid και εκείνος ετοιμάζει ένα έργο που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο.