Η Γη της Ελιάς (18/12): «Θέλω να κρατήσω το παιδί» - Σοκ από την απόφαση της Θεοδώρας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (18/12): «Θέλω να κρατήσω το παιδί» -  Σοκ από την απόφαση της Θεοδώρας

Ανατροπές θα περιλαμβάνει και το σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στη δραματική σειρά "Η Γη της Ελιάς", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του mega, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα είναι αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί και αυτό προκαλεί την αναστάτωση αρκετών ηρώων, αλλά δεν είναι το μόνο που θα μας καθηλώσει για ακόμα μία φορά (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς πριν παιχτούν στην τηλεόραση).

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο νέο επεισόδιο της σειράς "Η Γη της Ελιάς" του MEGA;

Επεισόδιο 71

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη ενημερώνονται από την νταντά ότι η κόρη τους η μικρή Αιμιλία χτύπησε: «Σας παρακαλώ ελάτε, η μικρή έπεσε και χτύπησε», τους λέει κι εκείνοι σαν τρελοί φεύγουν και τρέχουν στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα η Θεοδώρα ανακοινώνει στη Μαργαρίτα: «Σκέφτηκα πολύ. Θέλω να κρατήσω το παιδί», ισχυρίζεται και εκείνη προσπαθεί να τη βάλει να σκεφτεί το μέλλον της.

Με κομμένη την ανάσα η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος ενημερώνονται από τον γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους και η αγωνία τους φτάνει στα ύψη. Παράλληλα η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο τον φούρναρη, ενώ η Ασπασία πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Ορέστη κι αυτός της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που τη συγκινεί αφάνταστα. Ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν μπορούν να αντισταθούν και για μια ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο πάθος τους. Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω-κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Η Αμαλία παίρνει την πρωτοβουλία και απαντάει κάποια email σε συνεργάτες του Ισίδωρου.

Δείτε επίσης: Οι έκτακτες αλλαγές στο σενάριο λόγω της εγκυμοσύνης της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Δείτε εδώ απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο: