Ο Γιατρός (18/12): «Μίλα και πες τι έχει γίνει» - Άκρως καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της Alpha

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Γιατρός (18/12): «Μίλα και πες τι έχει γίνει» - Άκρως καθηλωτικό το τελευταίο επεισόδιο

Αυλαία ρίχνει, απόψε, 18/12, η καθηλωτική σειρά του Alpha, Ο Γιατρός, με το τελευταίο επεισόδιο να αναμένεται συγκλονιστικό. Το τέλος λοιπόν της σειράς βρίσκει τον Ανδρέας δικαιωμένο καθώς ο Μάρκος τιμωρείται για όλες του τις παρανομίες.

Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειρά "Ο Γιατρός"

Με την έρευνα για τον Ανδρέα να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο παρά την Άννα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μια περίεργη ασθένεια. «Πρέπει να γίνει η Άννα καλά! Αυτό μ’ ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή περισσότερο», λέει στους γιατρούς. Την ίδια ώρα, η Κέλλυ προσπαθεί να πείσει την Άννα να τους πει για τη συνάντησή της με τον Φώτη μερικές ώρες πριν πεθάνει εκείνος: «Μίλα και πες τι έχει γίνει», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει να μη θέλει να το αποκαλύψει από φόβο να μην μπλέξει τον Ανδρέα: «Θα στοχοποιηθεί ο Ανδρέας, ήδη είναι όλα τα βλέμματα πάνω του και παρακολουθούν κάθε του κίνηση», της απαντάει.

Η Δανάη, μετά τη συνεργασία με τη μητέρα της στο σοβαρό χειρουργείο της Κατερίνας, αποφασίζει να κάνει ξανά αίτηση για τον τομέα της χειρουργικής, πράγμα που αλλάζει κάπως τις ισορροπίες στη σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Λεωνίδας διαβεβαιώνει την Εύα ότι δεν θα φύγει από το νοσοκομείο τώρα που τελειώνει η ειδικότητά του, αλλά αυτή διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις καθώς βλέπει τη συμπεριφορά του κάπως περίεργη.

Δείτε επίσης: «Αχ καλέ η Ματίνα Μανταρινάκη!» - ''Πανικός'' στο twitter με την εμφάνιση της Καλλιροής Μυριαγκού σε σειρά του ALPHA

Τέλος, ο Μιχάλης μη θέλοντας να αφήσει τον Ανδρέα να πάρει το φταίξιμο για την αλλαγή των αποτελεσμάτων της δίκης του Satonal, αποκαλύπτει την αλήθεια στους πάντες ρισκάροντας να χάσει τη δουλειά του: «Είμαι αποφασισμένος να πω όλη την αλήθεια με κάθε κόστος! Μπορεί να χάσω τη δουλειά μου, αλλά θα έχω τη συνείδησή μου καθαρή», λέει και αποκαλύπτει τα πάντα. Ο Ανδρέας δικαιώνεται και ο Μάρκος τιμωρείται για όσα παράνομα έκανε.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: