Η Γη της Ελιάς: «Σόρρυ Βάνα δεν πήγε αυτός την σειρά 3 χρόνια» - Οργή στο twitter για τον αστυνόμο Κουράκο

«Έτσουξε;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: «Σόρρυ Βάνα δεν πήγε αυτός την σειρά 3 χρόνια» - Οργή στο twitter για τον αστυνόμο Κουράκο

Εδώ και καιρό το ειδύλλιο του αστυνόμου Κουράκου με την Δήμητρα είχε αρχίσει να κουράζει το πιστό τηλεοπτικό κοινό της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, επομένως μόλις μαθεύτηκε στο τμήμα και έφτασε στα αυτιά των ανώτερων ότι ο ίδιος δεν αφήνει την καλή του να συμμετέχει σε επικίνδυνες αποστολές, με αποτέλεσμα να σκέφτονται την μετάθεση ενός από τους δύο, έγινε χαμός στο twitter.

Παρόλο που εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, δεν φαίνεται να έπεισε τα στελέχη, όμως ακόμα δεν είναι γνωστή απόφαση για την τύχη τους. Οι δυο τους, γι' αυτό έχουν φοβηθεί και περιμένουν με αγωνία, προσπαθώντας να μη τραβούν τα βλέμματα στο χωριό. Η αγωνία που έχει δημιουργηθεί για τους πρωταγωνιστές είναι κάτι που περίμεναν πώς και πώς να δουν οι τηλεθεατές, αφού γι' αυτούς είναι μία δικαίωση.

Δείτε επίσης: «Με ποιον βγάζεις τα μάτια σου; Λέγε γιατί δεν θα σε βγάλουν ζωντανή από τα χέρια μου» - Βρίσκει τα αντισυλληπτικά της και την ξεμπροστιάζει

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον Κουράκο και την αποκάλυψη του ειδυλλίου του στη Γη της Ελιάς

Οι έκτακτες αλλαγές στο σενάριο λόγω της εγκυμοσύνης της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη της Αντιγόνης Κουλουκάκου ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, ψυχολόγο στην Πολεμική Αεροπορία, Νίκο Ράικο. Αυτή η είδηση ήρθε μόλις λίγες μέρες αφότου μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της και στην Γη της Ελιάς, με πολλούς να λένε χαριτολογώντας ότι η Ιουλία, ο χαρακτήρας που υποδύεται, της έφερε γούρι και στη ζωή. Οι πληροφορίες μας ωστόσο λένε ότι συνέβη το ανάποδο...

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στο youweekly.gr, η εγκυμοσύνη της Ιουλίας δεν ήταν τυχαία. Μέχρι πριν από δύο μήνες δεν υπήρχε ιδιαίτερα ούτε σαν σκέψη στο σενάριο, αφού μια χαρά μπορούσε να ολοκληρωθεί το love story της με τον Στάθη και χωρίς τον ερχομό ενός παιδιού. Τα χαρμόσυνα νέα ωστόσο ταξίδεψαν γρήγορα στα αυτιά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, και κάπως έτσι έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να ενσωματώσουν αυτή την εξέλιξη στην υπόθεση, φέρνοντας έτσι τα πάνω-κάτω και στη σειρά του MEGA!

Αντιγόνη Κουλουκάκου Πασχάλης Τσαρούχας

Εξυπακούεται πως, πριν κάνει οποιαδήποτε αλλαγή, η Βάνα Δημητρίου ζήτησε την σύμφωνη γνώμη της Αντιγόνης Κουλουκάκου, που δέχτηκε να εμφανιστεί με φουσκωμένη κοιλίτσα στην πορεία του σίριαλ. Στις οθόνες μας θα δούμε σύντομα την δύσκολη εξέλιξη της εγκυμοσύνης, με την Ιουλία να φεύγει από τη Μάνη προκειμένου να αποφύγει τις κακές γλώσσες, και να έρχεται στην Αθήνα, στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στην Κηφισιά.

Με τα νέα δεδομένα ωστόσο, είναι εμφανές ότι αυτή η αλλαγή ήρθε, ούτως ώστε η Αντιγόνη Κουλουκάκου να καταπονείται όσο το δυνατόν λιγότερο με το πρόγραμμα των γυρισμάτων μέσα στους επόμενους μήνες που θα περιμένει το πρώτο της παιδί. Ταυτόχρονα με αυτήν την κίνηση παραμένει στο σενάριο κατά κάποιον τρόπο, και άρα μπορεί να επιστρέψει για το φινάλε του Ιουνίου, αν αυτό κριθεί απαραίτητο για κάποια περαιτέρω εξέλιξη στο ειδύλλιό της με τον Στάθη.