Σασμός (19/12): «Μπαμπά γιατί παίζεις τόσο λυπημένα...» - Το ανατριχιαστικό προφητικό όνειρο της Αργυρώς λίγο πριν φύγει κρυφά από την Κρήτη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (19/12): «Μπαμπά γιατί παίζεις τόσο λυπημένα...» - Το ανατριχιαστικό προφητικό όνειρο της Αργυρώς λίγο πριν φύγει κρυφά από την Κρήτη

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στο σημερινό 19/12 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, που φέτος προβάλλεται για τρίτη τηλεοπτική σεζόν η οποία ωστόσο... φαίνεται πως δεν είναι η τελευταία (δείτε εδώ).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 50

Η Βασιλική συγκρούεται κατά μέτωπο με την Αργυρώ, που επιμένει στο τελεσίγραφό της στον Αστέρη και η Ντίνα λέει στον Γιώργο ότι η Εύα και ο Αντρέας έχουν σχέση, ενώ εκείνη εξομολογείται στον Βαγγέλη πως σκοπεύει να μπει εμπόδιο στα σχέδια του Αντρέα για τον Μαθιό. Ο Παύλος, σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει το αίμα, αποφασίζει να πει στον ξάδελφό του την αλήθεια για το παρελθόν σχετικά με ένα κτήμα που άφησε ο Ρούσσος Σταματάκης σε εκείνον μετά τον θάνατο της μητέρας του, Μαρίας. Ενώ η Καλλιόπη πάει να βρει την Αργυρώ, ο Αστέρης παίρνει τελικά την απόφασή του.

Δείτε επίσης: Εκτός Σασμού ο Βασίλης Μπισμπίκης - Η συζήτηση με την παραγωγή και η απόφαση του να αποχωρήσει

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 51

Ωρες αργότερα, ο Αντώνης προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια για τον θάνατο του Λάζαρου αλλά δεν τα καταφέρνει αφού δεν έχει επαρκή στοιχεία. Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του Παύλου στον Αντρέα για τη μητέρα του, τον εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, θέτοντας το σχέδιο της εξόντωσης του Μαθιού σε πλήρη εφαρμογή. Ο Γιώργος διώχνει τη Θοδώρα και αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην προσέγγιση της Εύας. Για την ακρίβεια, λέει στην πρώην αγαπημένη του. «Τι περιμένεις Θοδώρα; Πως μετά από όλα αυτά εμείς θα είμαστε δύο φίλοι; Δεν γίνεται να γίνουμε φίλοι. Δεν γίνεται να τα λέμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα σε παρακαλούσα να μη σε δω ξανά μπροστά μου», θα της πει βαθιά πληγωμένος αφήνοντάς τη να κλαίει.

Ενας απρόσμενος μάρτυρας θα φτάσει στο αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάς, για να προσφέρει στο Μαθιό άλλοθι για τη νύχτα του φόνου, ανοίγοντας ξανά τον κύκλο των υπόπτων. Ο Μανόλης στέκεται απέναντι από τον Αντώνη και του αποκαλύπτει πως την ώρα που τοποθετείται χρονικά ο θάνατος του Λάζαρου, εκείνος ήταν έξω από το σπίτι του Μαθιού και τον έβλεπε να «μιλά» με τον πατέρα του, Βασίλη.