Το Προξενίο της Ιουλίας (19/12): Ο γάμος της Ιουλίας και του Προβιού είναι προ των πυλών

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Το Προξενίο της Ιουλίας (19/12): Ο γάμος της Ιουλίας και του Προβιού είναι προ των πυλών

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, της νέας δραματικής σειράς εποχής "Το Προξενιό της Ιουλίας", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, και που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη χάνουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές και να σχολιάζουν μέσα από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, κάθε λεπτό (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει στο Twitter). Απόψε αυτά, που θα δούμε δε θα προκαλέσουν εξαίρεση, αφού η Ιουλία θα αρχίσει να ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη για το γάμο της με τον Προβιό.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, της σειράς "Το Προξενιό της Ιουλίας" του Alpha;

Επεισόδιο 32

Η Ιουλία εμφανίζεται μπροστά στον υποψήφιο γαμπρό, κόβοντας την ανάσα με την ομορφιά της. Τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα του προξενιού μοιάζει να μη συμμερίζεται η Χάδω που όλο ανάβει φωτιές στον Γιωργίκη. «Τι το θέλεις το κοριτσάκι; Τελικά έχεις αποφασίσει να τινάξεις το σπιτικό μας στον αέρα. Δεν κρατιέσαι. Τίποτα δεν σκέφτεσαι. Σου έχει πάρει τα μυαλά ο γάμος», όλο του μουρμουρίζει, αλλά εκείνος ούτε που την ακούει. Κι ενώ η πολιορκία του Σωτηράκη στη Βαγγελίτσα καλά κρατεί, η Κατερίνη νουθετεί τη Φιλιώ πώς να διεκδικήσει και να κατακτήσει τη ραγισμένη καρδιά του Γρηγόρη. «Τώρα είναι η ευκαιρία σου και κοίταξε να μην τη χάσεις», τη συμβουλεύει.

Στο μεταξύ ο Επιφάνειος εξαναγκάζει τον Χρήστο να θυμηθεί τον θάνατο της μητέρας του, ενώ η Κυριακούλα, βλέποντας τον γιο της σε κακή κατάσταση, αποφασίζει να τον φέρει αντιμέτωπο με την αλήθεια. «Η αγαπημένη σου ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Προβιό. Δέχτηκε το προξενιό. Είναι τελειωμένο», του λέει. Ομως εκείνος δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την Ιουλία. Καθώς η ώρα της φατούρας φτάνει, η Χάδω ανακοινώνει κάτι που θα προκαλέσει αίσθηση και η Στεφανία στο αρχοντικό κατακλύζεται από ένα κακό προαίσθημα. Ο Γιωργίκης ωστόσο είναι αποφασισμένος γι’ αυτόν τον γάμο και κανείς δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο. Ή μήπως όχι; Ενας πυροβολισμός ακούγεται μέσα στη νύχτα.