«Που είναι το κανάλι που θα πάει η σειρά να πάω να με προσλάβουν;» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γεννατά για την ''μετακόμιση'' του Έρωτα Φυγά

Θα δούμε τελικά το σίριαλ στον ΑΝΤ1;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Που είναι το κανάλι που θα πάει η σειρά να πάω να με προσλάβουν;» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γεννατά για την ''μετακόμιση'' του Έρωτα Φυγά

Ο Έρωτας Φυγάς αποτελεί μία σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο πολύ πρόσφατα έγιναν γνωστές δυσάρεστες πληροφορίες τόσο για τη σειρά, όσο και για τους συντελεστές του σίριαλ.

Το πρόωρο τέλος της σειράς από το Open, που προβαλλόταν έφερε θλίψη στο κοινό και ανασφάλεια σε όσους εργάζονται στην παραγωγή και είχαν κάνει ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό για τα επαγγελματικά τους για τη φετινή σεζόν.

Πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Έρωτας Φυγάς μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και έτσι το σίριαλ δε θα κοπεί. Ένας εκ των ηθοποιών, που παίζει στη σειρά, ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast at star σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα νέα σχόλια του Γεράσιμου Γεννατά για το κόψιμο του Έρωτα Φυγά

«Πείτε μου που είναι το κανάλι που θα πάει η σειρά να πάω να με προσλάβουν... Όταν κάτι κινείται στο όριο της φήμης δεν είναι ωραίο ούτε να προδικάζουμε πράγματα ούτε να τα θεωρούμε ως δεδομένα. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μην ακούω γιατί με όσα περισσότερα πράγματα ανακατεύεσαι, επηρεάζεσαι και μέσα σου.

Ήδη είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Τοποθετεί τα πράγματα σε μία άλλη θέση, σε έναν άλλον τόπο. Σταματώ μία σειρά που κάνει 20%. Νομίζω ότι είναι μία πολύ λαοφιλής σειρά, κατά τη γνώμη μου και με το δίκιο της, έχει ομορφιά, οπότε οι άνθρωποι λένε κρίμα και γιατί.

Δεν έχω κύκλους στα πράγματα και μερικές φορές μου κοστίζει. Η παραγωγή έχει πει όλα αυτά, που συζητιούνται ως ενδεχόμενα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το προσπαθούν με νύχια και με δόντια και είναι προς τιμήν τους, που βάζουν οι ίδιοι τόσο μεγάλη δύναμη. Βάζουν μέσα από την καρδιά τους και την ψυχή τους τη δύναμή τους για να συνεχιστεί αυτό. Είναι προς τιμή τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Η συγκίνησή του

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, 150 άνθρωποι, θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που επειδή δεν ξέρω τον τρόπο, δεν βρίσκω δουλειά έτσι. Δυσκολεύομαι. Δεν βρίσκω εύκολα δουλειά. Δεν έχω τον τρόπο, αυτόν τον μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών... Δεν τα ξέρω αυτά. Πρώτα πρώτα δεν ξέρω τους παραγωγούς. Δύο τρεις ανθρώπους που τους γνωρίζω, θα τους πάρω τηλέφωνο μπας και βρω καμία δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Μπακοδήμου ετοίμασε μία έκπληξη στο πλατό για τον ηθοποιό, προβάλλοντας στον αέρα ένα βίντεο του Κρατερού Κατσούλη, κατά το οποίο μιλούσε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια: «Τον ευχαριστώ. Περάσαμε μερικά χρόνια πάρα πολύ κοντά, πολύ όμορφα…», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Γειά σου.