Η γη της ελιάς (20/12): «Δεν σε αναγνωρίζω πλέον» - Την μια ημέρα κοιμάται με την ερωμένη του και την άλλη με την γυναίκα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (20/12): «Δεν σε αναγνωρίζω πλέον» - Την μια ημέρα κοιμάται με την ερωμένη του και την άλλη με την γυναίκα του

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 20/12 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς. Βασιλική και Φίλιππος βρίσκονται μια ανάσα πριν από το χωρισμό, ενώ από την άλλη μια κρυφή σχέση σοβαρεύει όλο και περισσότερο, χωρίς να τους νοιάζει ποιες θα είναι οι συνέπειες.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 73

Η Ιουλία, με μεγάλη αυστηρότητα, κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχετικά με τα email που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του και δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει πίσω αυτό το γεγονός. Στο μεταξύ, ο Ορέστης μιλάει χωρίς περιστροφές στον Δημοσθένη για το παιδί που κυοφορεί η Ξένια: «Εκανες λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό στην Ασπασία», του τονίζει.

Η κρυφή σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο συνεχίζεται και μάλιστα κανονίζουν να συναντηθούν σε έναν ξενώνα μακριά από την Αρεόπολη για να περάσουν μαζί λίγες ώρες και να κάνουν έρωτα.

Μετά από αυτή την καυτή ερωτική συνάντηση η Αριάδνη πετάει στους ουρανούς και ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον. Λίγο αργότερα αποφασίζει να της κάνει μια κουβέντα: «Κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι ερωτευμένη, δεν θέλεις να μου πεις με ποιον;», τη ρωτάει, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ο αστυνόμος Κουράκος και η Δήμητρα εξακολουθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν.

Δείτε επίσης: Οι έκτακτες αλλαγές στο σενάριο λόγω της εγκυμοσύνης της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος μιλάει πολύ σκληρά στη Βασιλική για το θέμα της Αριάδνης: «Είσαι πολύ σκληρή, το ξέρεις; Η κοπέλα το μόνο που σου ζήτησε είναι λίγα λεπτά να μιλήσετε. Είστε αδέλφια και πρέπει να το δεχτεί θέλεις δεν θέλεις. Τι νομίζεις ότι κάνεις; Τόσο εγωίστρια πια; Δεν σε αναγνωρίζω, Βασιλική», την επιπλήττει κι ο καβγάς τους αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη ρήξη στη σχέση τους.