Όρκος (20/12): Ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με δυσάρεστα νέα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Όρκος (20/12): Ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με δυσάρεστα νέα

Οι σημερινές εξελίξεις, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς "Ο Όρκος ΙΙ", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, πρόκειται να είναι για ακόμα μία φορά αποκαλυπτικές και ανατρεπτικές. Η σειρά "παίζεται" κάθε βράδυ Τετάρτης και Πέμπτης με την συνέχεια κάθε φορά να αναμένεται καθηλωτική και ανατρεπτική (δείτε εδώ τη τηλεθέαση που σημείωσε σε προηγούμενα επεισόδια). Σαφέστερα, θα δούμε το Φίλιππο να έρχεται αντιμέτωπος με μία ιστορία από το παρελθόν, ενώ η Θάλεια δεν ξέρει αν πρέπει να επιλέξει εκείνον, ή το κανάλι.

Τι θα δούμε στις σημερινές εξελίξεις, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στη δραματική σειρά της ΕΡΤ, "Ο Όρκος ΙΙ";

Επεισόδιο 10: "Η δύναμη"

Όταν ο Σιρχάν καταλαβαίνει ότι η Τζελένα βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του Αραβαντινού, στρέφεται εναντίον του και απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Ο Μπερκ μαθαίνει την αλήθεια για τον Σιρχάν και την Τζελένα. Ο Ιάσονας ρωτάει τη Μαριτίνα αν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται η Εριέττα. Την ίδια ώρα, η Εριέττα αποκαλύπτει στον Φίλιππο και στον Ραφαήλ τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ που χτύπησε το πόδι της, πριν από πολλά χρόνια. Η Θάλεια έρχεται σε δίλημμα και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο κανάλι και στον Φίλιππο.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, της σειράς "Ο Όρκος" της ΕΡΤ;

Επεισόδιο 11: "Συμφωνία"

Όσο η αστυνομία ψάχνει τον Φίλιππο σε όλη την Αθήνα, ο αστυνόμος Κόκκινος επισκέπτεται τη Μαριτίνα στο σπίτι της. Ο Ιάσονας απάγει τον Ορέστη και απειλεί τη Μαριτίνα λέγοντάς της πως αν θέλει να ξαναδεί τον γιο της, θα πρέπει να του πει πού είναι ο Φίλιππος. Ο Αραβαντινός μαθαίνει μια είδηση που θέτει το σχέδιο της Σύλβιας σε κίνδυνο. Ο Φίλιππος κλείνει μια συμφωνία με τον Ιάσονα που φέρνει το τέλος του Φιλίππου.