Σασμός: «Τι είδαμε;» - Πανζουρλισμός στο Twitter με την ερωτική σκηνή Αργυρώς και Αστέρη

«Πολύ ωραία σκηνή, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σασμός: «Τι είδαμε;» - Πανζουρλισμός στο Twitter  με την ερωτική σκηνή Αργυρώς και Αστέρη

Η αγαπημένη του κοινού δραματική σειρά, "Σασμός", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, μας έχει καθηλώσει από την πρώτη, κιόλας, χρονιά εμφάνισή της στο τοπίο της μικρής οθόνης. Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, που σημειώνει από τα πρώτα επεισόδια, μέχρι και σήμερα, που παρακολουθούμε τον τρίτο κύκλο, το επιβεβαιώνουν πανηγυρικά.

Αν και πρόκειται για μία πλοκή, που θυμίζει μία χιλιοειπωμένη ιστορία σαν αυτή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, εκείνη είναι άκρως για άκρως γεμάτη πρωτοτυπίες και πολλές ανατροπές (δείτε εδώ το αποκλειστικό με το τραγικό τέλος του Ανδρέα στη σειρά). Τα κεντρικά από τα πρόσωπα της ιστορίας είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ, οι οποίοι με τον έρωτα, που έχει γεννηθεί μεταξύ τους, αλλά και την οικογένεια, που κατάφεραν να δημιουργήσουν, έχουν καταφέρει να φέρουν στα σόγια τους, που είναι άσπονδοι εχθροί, τον πολυπόθητο "σασμό", την ειρήνη και τη συμφιλίωση.

Προφανώς, το ζευγάρι, που έχει μπορέσει να παραμείνει κάτω από πολλές αντίξοες συνθήκες, αν και έχει χωρίσει και τα έχει ξανά βρει πολλές φορές, καταφέρνει να παραμείνει μαζί. Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, είδαμε μία πολύ ερωτική σκηνή μεταξύ τους, η οποία δεν πέρασε και απαρατήρητη από τους τηλεθεατές, που δεν την άφησαν ασχολίαστο.

Το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, και δε της εν λόγω σκηνής, δε σταμάτησε να πληκτρολογεί και να σχολιάζει στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, τον ερωτισμό, που εξέπεμπε το ζευγάρι.

Η ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Αργυρούς που ξετρέλανε το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter

Η σειρά γενικώς, πάντα συγκεντρώνει στις περισσότερες συγκλονιστικές και ανατρεπτικές σκηνές, όπως ήταν αυτή από το χθεσινό επεισόδιο, που οι πρωταγωνιστές κάνουν έρωτα, πολλά σχόλια. Λίγο πριν η γυναίκα εγκαταλείψει για ακόμα μία φορά το σύντροφό της.