Η γη της ελιάς: «Δεν έπρεπε να παντρευτώ! Νομίζω...» - Απιστία, χωρισμός και ένα νέο ζευγάρι απόψε 21/12

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς: «Δεν έπρεπε να παντρευτώ! Νομίζω...» - Απιστία, χωρισμός και ένα νέο ζευγάρι απόψε 21/12

Η γη της ελιάς επιστρέφει απόψε 21/12 μέσα από τη συχνότητα του MEGA με νέο επεισόδιο. Ο Χρήστος αποκαλύπτει πως μάλλον ήταν λάθος που παντρεύτηκε αφού είναι ερωτευμένος με άλλη και συγκεκριμένα με την Αριάδνη, ενώ από την άλλη, ένα ζευγάρι που αγάπησε πολύ το κοινό πρόκειται να χωρίσει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 74

Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο: «Πολύ καλό κορίτσι η κόρη του Στάθη. Κανόνισε μια μέρα να την καλέσουμε να έρθει στο σπίτι μας», του λέει και ο Χρήστος μαγκώνεται. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός: «Τι είναι αυτά, Ειρήνη; Με ποιον βγάζεις τα μάτια σου; Λέγε γιατί δεν θα σε βγάλουν ζωντανή από τα χέρια μου», της φωνάζει.

Ο Χρήστος πιεσμένος από τα αισθήματά του για την Αριάδνη, εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά: «Δεν φταίει η Αφροδίτη. Ισα-ίσα που είναι η καλύτερη κοπέλα που έχω γνωρίσει. Εγώ φταίω, γιατί είμαι ερωτευμένος με άλλη», τους ομολογεί και μένουν άναυδοι. Την ίδια ώρα ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα: «Κοίτα, έχω κουραστεί να παίζουμε “κρυφτό” σε όλους. Το αποφάσισα και είμαι έτοιμος να πάω να μιλήσω στην ανωτέρα διοίκηση. Ούτε οι πρώτοι ούτε και οι τελευταίοι είμαστε στην αστυνομία που έχουμε σχέση», της λέει.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη αποκαλύπτει ότι εδώ και κάποιους μήνες έχει σχέση με τον Παρασκευά και η Θεοδώρα καταρρακώνεται, ενώ την ίδια στιγμή το πάθος μεταξύ της Αρετής και του Τάσου όλο και φουντώνει και ο Τάσος την αρπάζει και της δίνει ένα μεγάλο φιλί.

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στην σειρά του MEGA

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την προσθήκη που θα συζητηθεί ιδιαίτερα στη Γη της Ελιάς καθώς έχει γίνει γνωστό, πως στη σειρά εντάσσεται ο Απόστολος Γκλέτσος με έναν πολύ ενδιαφέροντα ρόλο.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και επίσημα μέσα από μία ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου στο instagram. Η τηλεοπτική Αθηνά, που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σε όλους τους κύκλους του σίριαλ μέλλει να βρει έναν νέο έρωτα.

Το πρόσωπο λοιπόν, που θα της κλέψει την καρδιά θα ενσαρκώσει ο Απόστολος Γκλέτσος. Για την ώρα δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο το ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον ηθοποιό.