Οι Πανθέοι (21/12): «Μην με ξαναπλησιάσεις» - Οριστικό το τέλος Μάρμως και Κίτσου;

Οι σημερινές 21/12 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (21/12): «Μην με ξαναπλησιάσεις» - Οριστικό το τέλος Μάρμως και Κίτσου;

Στους Πανθέους, Μάρμω και Κίτσος έρχονται και πάλι κοντά μετά από 5 μήνες που χώρισαν. Αφορμή για την επανένωση τους στάθηκε το μωρό τους που πέθανε κατά την διάρκεια της γέννας. Ο παράνομος έρωτας τους φουντώνει ξανά και πρόκειται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμα του.

Οι σημερινές 21/12 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 58

Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο να παραμείνει στη Σύρο και αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο κτήμα της. Η Σοφία τελικά κάμπτεται από την επιμονή του Ανδρέα και αναιρεί την παραίτησή της, παρόλο που ο Λουκάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει με δυσπιστία τις προθέσεις της.

Η Μερόπη, θορυβημένη από όσα έχει δει και από την εικασία της Μιρέλλας πως ο Δημήτρης δεν είναι νεκρός, αποφασίζει να αναζητήσει μόνη της την αλήθεια. Ο Βαλλίδης ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στον Φάνη και τον Στάθη και η Αλέκα άθελά της μπαίνει ανάμεσα στα πυρά. Κι ενώ η Μάρμω με τον Κίτσο συγκρούονται οριστικά όπως όλα δείχνουν, η Πέλλα ανακαλύπτει ένα ακόμα ψέμα του Μαρμάρη και ο Ανδρέας αποφασίζει για πρώτη φορά να υψώσει το πραγματικό του ανάστημα στον Μεταξά.

Δείτε εδώ τι απαντάει η Κάτια Δανδουλάκη για το τι θα συμβεί τελικά με το φημολογούμενο πρόωρο φινάλε της σειράς!

Tέλος από τον ΣΚΑΙ η σειρά

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την τηλεοπτική αγορά που βρίσκεται υπό κατάρρευση, καθώς στα οικονομικά του ΕΚΟΜΕ υπάρχει «μαύρη τρύπα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ, κανείς δεν γνωρίζει και δεν εγγυάται ότι θα βρεθούν σύντομα λεφτά, ώστε να προχωρήσουν τα σήριαλ που είναι σε εξέλιξη, εάν θα ξεκινήσουν καινούργια, ή αν θα συνεχίσουν και αυτά που ήδη υπάρχουν, ώστε να «λαδώσει» η μηχανή της μυθοπλασίας και να πάρει μπροστά.

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του α' μισού της τηλεοπτικής σεζόν και τα κανάλια καθώς φαίνεται έχουν ήδη αποφασίσει για το «ψαλίδι» που θα κάνουν σε ορισμένα σήριαλ. Ποια τελικά θα πάρουν το «πράσινο φως» για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και ποια θα μας αποχαιρετήσουν μαζί με το 2023;

Οι αδικημένοι της φετινής χρονιάς αλλά και της τηλεθέασης «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ, μια ακριβή παραγωγή και με εξαιρετικές ερμηνείες ηθοποιών δεν κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό. Παρά τα ηχηρά ονόματα πρωταγωνιστών και το άκρως δελεαστικό σενάριο εποχής, οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη τους και δεν του έδωσαν “πράσινο φως για την επόμενη χρονιά - δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές σταματούν πρόωρα.