Μετά τη φωτιά (21/12): «Αυτό σκοπεύω να κάνω» - Την σκοτώνει οι Βενιέρης για να της κλείσει το στόμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τη φωτιά (21/12): «Αυτό σκοπεύω να κάνω» - Την σκοτώνει οι Βενιέρης για να της κλείσει το στόμα

Στη σειρά Μετά τη φωτιά, η ζωή των τριών γυναικών άλλαξε ριζικά ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά. Απόψε 21/12 στον ΑΝΤ1 λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε πως τελικά κατέληξαν σε καταλυτική φάση, σε μια προσπάθεια να απελευθερωθούν από όσα τους εγκλώβιζαν και να δουν τη ζωή τους με ένα άλλο μάτι.

Οι σημερινές 21/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά

Επεισόδιο 24

Η Ιωάννα ζούσε εγκλωβισμένη σε έναν εφιαλτικό και κακοποιητικό γάμο όπου δεν έβρισκε υποστήριξη από πουθενά και από κανέναν. Η Ειρήνη βρισκόταν στο χρυσό της κλουβί χωρίς να αντιλαμβάνεται, στην άνεση του πλούτου της και του προστατευτικού πατέρα της, πώς είναι ο πραγματικός κόσμος. Η Ανθή πάλι ετοιμαζόταν για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή της, να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο. Ολα αυτά πλέον έχουν αλλάξει και η καθεμία ψάχνει να βρει τον δρόμο προς την ελευθερία και την ευτυχία. Στον δρόμο τους, που αποδείχτηκε δύσβατος, συνάντησαν και δράκους και πρίγκιπες. Ο Αρης και ο Αλέξανδρος Βενιέρης έχουν βαλθεί να τις καταστρέψουν και ο Οδυσσέας με τον Νίκο να τις σώσουν.

Πλέον η ζωή των ηρώων έχει βρεθεί σε μια καταλυτική φάση. Η Ανθή μετά τα όσα έχουν συμβεί, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Τάσο στη φυλακή και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του, ενώ η Φαίδρα επιχειρεί απεγνωσμένα να βρει τον Αχιλλέα που έχει εξαφανιστεί. Η αγωνία της είναι μεγάλη για την τύχη του παιδιού. Η Ιωάννα με τη σειρά της ετοιμάζεται για το δικαστήριο που θα ορίσει τους όρους του διαζυγίου και της επιμέλειας της Ιόλης. Νιώθει άγχος αλλά πλέον και μεγάλη σιγουριά γιατί δεν είναι μόνη της. Αυτή τη φορά αισθάνεται ότι είναι πολύ κοντά στην ελευθερία της και ότι το όνειρό της να ζήσει μαζί με την κόρη της χωρίς φόβο, είναι κοντά.

Στο μεταξύ η Ειρήνη προκαλεί για άλλη μια φορά τον Οδυσσέα να της αποκαλύψει τα αισθήματά του για εκείνη. Είναι η πρώτη φορά που και η ίδια νιώθει πολύ ερωτευμένη κι αισθάνεται πως αυτό συμβαίνει και στον Οδυσσέα, που ωστόσο διστάζει να εκφραστεί απόλυτα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλέξανδρος επιφυλάσσει μια έκπληξη στην Ανθή. Την ίδια στιγμή, ο Αρης προσφέρει χρήματα στην Αθηνά, για να στραφεί εναντίον της Φαίδρας.

Δείτε επίσης: "Ψαλίδι" από τα κανάλια - Ποιες σειρές μας αποχαιρετάνε πρόωρα!