Σασμός: «Εγώ σκότωσα τον άντρα σου!» - Η Καλλιόπη σε αμόκ πυροβολεί τον Αντρέα!

«Για τον φονιά του άντρα μου θα τα λερώσω τα χέρια μου!»

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Το τέλος του Αντρέα Βρουλάκη στη σειρά του ALPHA, Σασμός, δεν θα είναι καλό. Λίγο πριν φύγει από την Κρήτη, όχι μόνο θα μάθει μια συγκλονιστική αλήθεια που θα ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή του αλλά και θα παραδεχτεί τον φόνο που διέπραξε εμμέσως.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, στο β΄ μισό της σεζόν

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Άπαντες γυρίζουν την πλάτη στον Αντρέα αφού συνειδητοποιούν πως από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χωριό, οι σχέσεις όλων διαταράχθηκαν. Μέσα σε αυτούς είναι ο αδελφός του Τηλέμαχος, που του λέει μεν ότι τον πονάει αλλά ότι δεν θέλει να έχει καμία συμμετοχή στα επόμενα σχέδιά του για τη βεντέτα, αλλά και η γιαγιά η οποία, σε μια κατ’ ιδίαν συζήτησή τους, θα του τονίσει:

Δείτε επίσης: Σασμός: Το σοκαριστικό trailer για τα νέα επεισόδια που έρχονται το 2024

«Αυτή μάλλον είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε, Αντρέα. Φύγε, γύρνα στα καράβια σου και ξάνοιξε στους ωκεανούς που θα αρμενίζεις να αλλάξεις ρότα την ψυχή σου. Και αν ποτέ τα καταφέρεις, ο τόπος σου θα είναι εδώ. Εγώ θα έχω φύγει μακριά. Μα αν σκέφτεσαι καθόλου τη θεία σου, να ξέρεις ότι η ψυχή μου θα αναπαυτεί μόνο αν σε δω να αλλάζεις».

Εκείνος βουρκωμένος θα φύγει από το σπίτι της αλλά θα σκεφτεί πολύ σοβαρά τα λόγια της. Εκτός από τους παραπάνω όμως, και ο Παύλος θα μπει στη διαδικασία να του μιλήσει. Παρά τις διαφωνίες τους, ο ξάδελφός του θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει, όμως τα ψέματα που θα πει ο Αντρέας προκειμένου να του αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό, θα κάνουν τον Παύλο να μετανιώσει για τη θετική του διάθεση. Η Εύα είναι εκείνη που θα βρεθεί στο πλευρό του, ενώ θα είναι και η μόνη που θα υποστηρίζει πως δεν θα λύσει τα προβλήματά του με το να φύγει από το χωριό.

«Πίστεψέ με, αυτό που σου δίνω, τη φιλία μου, είναι πιο σημαντικό από αυτό που θέλεις εσύ από μένα. Από την αρχή ωστόσο σου είχα πει ότι δεν είμαι εδώ για έρωτες, οπότε μη με κατηγορείς για κάτι», θα του πει λίγο πριν εκείνος φύγει από την Κρήτη.

Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια

Καλλιόπη Σταματάκη Σασμός νέα επεισόδια
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Το γεγονός πως τίποτα δεν μένει κρυφό από την «καπετάνισσα» θα αποδειχτεί ξανά, μέσα στα επόμενα επεισόδια, όπου και θα καταλάβει πως ο άντρας που της παρουσιάστηκε ως Σταμάτης Κωστάκης, συγκρατούμενος του άντρα της στη φυλακή, της είχε πει ψέματα. Και για την ταυτότητά του αλλά και για το ότι πίσω από τη δολοφονία του Βασίλη κρύβεται ο Παύλος Βρουλάκης.

Η Καλλιόπη, που θα συνειδητοποιήσει πως στην πραγματικότητα στο σπίτι της είχε μπει ένας άντρας ονόματος Θανάση που δεν είχε δει ποτέ τον Βασίλη, θα κάνει αυτό που κρίνει σωστό. Θα πάει να βρει τον Αντρέα για να πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο του 2024 - Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έφτασε!

«Εσύ τίναξες όλο το χωριό στον αέρα, εσύ έστειλες στον τάφο τον εγγονό μου και παραλίγο να στείλεις και τον Μαθιό μου. Ενα πράγμα μού μένει μονάχα να ξέρω. Εσύ έδωκες την εντολή να φάνε τον άντρα μου;». Ο Αντρέας χωρίς ντροπή θα της πει:

«Ναι, εγώ το έκαμα. Ετσά έπρεπε να γίνει και το κατές. Το αίμα τού Βασίλη, για το αίμα του Μάρκου. Δεν θα με σκοτώσεις. Δεν είσαι φόνισσα». Όμως η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη. «Για τον φονιά του άντρα μου θα τα λερώσω τα χέρια μου. Μα πριχού πας να συναντήσεις τους δικούς σου εκειά πάνω, πρέπει να κατέεις ποιοι είναι αυτοί. Ο Βασίλης που έδωσες εντολή να σκοτώσουν ήταν ο θείος σου και ο Νικηφόρος ήταν ο ανιψιός σου. Γιατί δεν είσαι παιδί του Μανούσου. Ο κύρης σου ήταν ο Ρούσσος».

Το πρόσωπο του Αντρέα θα παραμορφωθεί από το σοκ, ενώ λίγο αργότερα θα ακουστεί ένας πυροβολισμός. Από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη του Αντρέα θα εξαφανιστούν. Κανείς δεν θα μπορεί να τον εντοπίσει νεκρό ή ζωντανό, με αποτέλεσμα όλοι να βάλουν στο μυαλό τους τα χειρότερα...