Πρόωρο τέλος για αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 - Η ξαφνική ανακοίνωση του σταθμού

Δυστυχώς...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρόωρο τέλος για αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 - Η ξαφνική ανακοίνωση του σταθμού

Ψαλίδι έπεσε εντελώς ξαφνικά σε αγαπημένη σειρά του κοινού, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με το κανάλι να το γνωστοποιεί τη Δευτέρα 1/1 μέσα από μία λιτή ανακοίνωση, που εξέδωσε.

Ο λόγος για τη δραματική σειρά ''Μετά τη φωτιά'', που προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και είχε ευασθητοποιήσει σε πολλά θέματα τους τηλεθατές. Όπως μάλιστα αναγράφει η ανακοίνωση του σταθμού ο λόγος, που διακόπτεται η σειρά αφορά σε ρήξη, που δημιουργήθηκε μεταξύ ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής Tanweer.

Δείτε επίσης: Έρωτας φυγάς: Απειλές, θάνατοι και επιστροφές - 8 σοκαριστικές σκηνές που θα δούμε στα νέα επεισόδια του ΑΝΤ1

Η ανανοίνωση του ΑΝΤ1 για τη λήξη συνεργασίας με παραγωγή τηλεοπτικής σειράς

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία.
Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1», αναγράφει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Μετά τη Φωτιά  - Tέλος - ΑΝΤ1

Η υπόθεση της σειράς

Τρεις γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία – Νεφέλη Δούκα, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεραττίνι, Ελπίδα Νικολάου, Λουκία Πιστιόλα, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτης κ.ά.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions