Open: Ο Έρωτας φυγάς έφυγε η Υπόσχεση έρχεται - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά

Πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου

Open: Ο Έρωτας φυγάς έφυγε η Υπόσχεση έρχεται - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά

«Έρωτας φυγάς» τέλος. Ύστερα από την αιφνίδια διακοπή προβολής των επεισοδίων της επιτυχημένης ελληνικής παραγωγής, το κανάλι OPEN ετοιμάζει να ρίξει στη θέση της περί τα μέσα Ιανουαρίου, τη νέα ισπανική σειρά εποχής «La promesa: Η υπόσχεση».

Το OPEN, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε στο πρόγραμμά του ο «Ερωτας φυγάς», ετοιμάζεται να ρίξει στον στίβο της τηλεθέασης μια επίσης σειρά εποχής με πάθη, μίση, διαπλοκή, έχθρες και μεγάλους έρωτες. Ο τίτλος της ««La promesa: Η υπόσχεση». Η παραγωγή θα μας μεταφέρει στο 1913.

Εκείνη την εποχή ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. Ομως υπάρχουν και κάποια καταφύγια ειρήνης, όπως το παλάτι «La promesa» στην κοιλάδα Los Pedroches, ιδιοκτησία των μαρκησίων του Λουχάν, ενός από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της χώρας. Κεντρική ηρωίδα είναι η Χάνα, μια αποφασισμένη, γενναία και περήφανη κοπέλα, που επιστρέφει στο παλάτι τής La Promesa για να βρει τον αγνοούμενο αδελφό της και να αποδώσει δικαιοσύνη στη μητέρα της, η οποία δολοφονήθηκε εκεί πριν από δεκαπέντε χρόνια. Το σχέδιό της να διεισδύσει ως υπηρέτρια λειτουργεί, αλλά γίνεται περίπλοκο όταν ερωτεύεται τον Μανουέλ, τον γιο των μαρκησίων του Λουχάν.

Δείτε επίσης: Έρωτας φυγάς: Απειλές, θάνατοι και επιστροφές - 8 σοκαριστικές σκηνές που θα δούμε στα νέα επεισόδια του ΑΝΤ1

Η υπόθεση της Υπόσχεσης

Επίσημη φωτογράφιση της νέας σειράς του OPEN, Υπόσχεση

Όλα ξεκινούν όταν η Χάνα Εξποσίτο φτάνει στο παλάτι με σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας της και να βρει πού βρίσκεται ο μικρότερος αδελφός της. Εκείνη την ημέρα όλα έχουν ντυθεί στα γιορτινά για τον γάμο του κληρονόμου Τομάς. Αμέσως μετά το πάρτι, η εμφάνιση ενός αεροπλάνου τραβάει τα βλέμματα όλων. Πλοηγείται από τον Μανουέλ, γιο των Μαρκίσες. Ξαφνικά χάνει υψόμετρο και συντρίβεται. Ο Μανουέλ πρόκειται να καεί από τις φλόγες, αλλά κάποιος καταφέρνει να τον σώσει: Η Χάνα.

Στο μεταξύ, ο Τομάς μαχαιρώνεται από τη θετή του μητέρα Κρουθ, τη μητέρα του Μανουέλ. Η Κρουθ είναι φιλόδοξη, πονηρή και αδίστακτη. Η οικογένεια και η φήμη είναι πάνω από όλα. Ακόμα και από την ίδια τη ζωή. Από την πρώτη στιγμή δεν εμπιστεύεται τη Χάνα και προσπαθεί να κρατήσει μακριά της τον γιο της Μανουέλ, που γίνεται διάδοχος και κληρονόμος. Μπορεί η αγάπη να ξεδιψάσει την εκδίκηση; Θα μπορέσει η Χάνα να ξεχάσει αυτούς που κατέστρεψαν τη ζωή της; Τους δολοφόνους της μητέρας της; Αυτούς που εξαφάνισαν τον αδελφό της;

Σκηνή από τη νέα σειρά του open Υπόσχεση

Μια γυναίκα, η εκδίκηση και μια μεγάλη ιστορία αγάπης είναι τα συστατικά της «Υπόσχεσης» που έρχεται στο OPEN. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ανα Γκαρσέ, Εύα Μαρτίν, Μανουέλ Ρεγκέιρο, Αρτούρο Σάντσο, Κάρμεν Ασέκας.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό TiVi Σίριαλ