Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος δέχεται να πουλήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο

Η Δωροθέα και ο Μάρκος τα ξαναφτιάχνουν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος δέχεται να πουλήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο

Η Αμαλία πείθει τον Σίμο να πουλήσει τον «Παράδεισο» στον Ντίνο, ενώ την ίδια στιγμή ο Πάρης δεν κατορθώνει να πείσει τη Νέλλυ να πει την αλήθεια, γεγονός που τον κάνει κουρέλι.

Ο Σίμος για άλλη μια φορά προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αμαλία να βοηθήσει τη Νέλλυ, καταγγέλλοντας και η ίδια στην αστυνομία τον βιασμό της στο παρελθόν από τον Πάρη: «Αμαλία, πρέπει να το κάνεις. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως αν δεν το κάνεις ο Πάρης δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ποτέ», της τονίζει.

Η Αμαλία ωστόσο είναι ακόμα προβληματισμένη και δεν παίρνει καμία απόφαση, ενώ λίγο αργότερα θα ζητήσει από τον Σίμο: «Σε παρακαλώ, δέξου την πρόταση του Ντίνου και πούλησέ του το μερίδιό σου στο μαγαζί», του λέει. Ο Σίμος για πρώτη φορά σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση της Αμαλίας και λίγο αργότερα συναντάει τον Ντίνο και του ανακοινώνει: «Λοιπόν, το σκέφτηκα πολύ καλά. Εντάξει, θα σου πουλήσω τον Παράδεισο», του ανακοινώνει, αφήνοντάς τον έκπληκτο.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η Μιράντα αγαπάει εμένα!» - Ο Φώτης δίνει την χαριστική βολή στον Ντίνο

Για χάρη λοιπόν και μόνο της Αμαλίας ο Σίμος δέχεται την πρόταση του Ντίνου και μάλιστα ελπίζει να μπορεί σύντομα να του κάνει και μια ελκυστική προσφορά.

Την ίδια στιγμή ο Πάρης μαθαίνει κάτι που τον κάνει κουρέλι. Η Αμαλία μετά από όλες τις πιέσεις που δέχτηκε, πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να σωθεί είναι να πάει να βρει τη Νέλλυ: «Σε παρακαλώ, δεν φεύγω αν δεν μου πεις την αλήθεια», την ικετεύει. Ωστόσο η Νέλλυ συνεχίζει να επιμένει στο ψέμα της: «Τι θέλεις να σου πω; Με βίασες, αυτή είναι η αλήθεια!», ισχυρίζεται, κάνοντας ράκος τον Πάρη.

Παράδεισος των Κυριών: Η Δωροθέα και ο Μάρκος τα ξαναφτιάχνουν

Ο Μάρκος από τον Παράδεισο των Κυριών

Η Δωροθέα ζηλεύει τη σχέση της Αμαλίας με τον Σίμο που δείχνουν ερωτευμένοι, όμως και η δική της σχέση με τον Μάρκο φαίνεται να προχωράει. Η Δωροθέα έχει μια συνάντηση με τον γιο του Μάρκου τον Στέφανο, όπου γνωρίζονται καλύτερα και μάλιστα αρχίζουν να συμπαθούν ο ένας τον άλλον. Λίγο αργότερα ο Στέφανος πλησιάζει ξανά τον Ρένο για να τα βρούνε, μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει, αλλά και για να μάθει από πού γνωρίζει τη Νέλλυ. Αργότερα ο Στέφανος θα μεταφέρει στην Ολγα και στη Γεωργία όσα του είπε ο Ρένος:

«Μου είπε ότι την ήξερε από παλιά. Είναι ηθοποιός και είχαν γνωριστεί από έναν θίασο, αλλά ο Σίμος μάλλον δεν την ξέρει την κοπέλα». Για τον Πάρη όμως το ποτήρι ξεχείλισε και λέει ευθέως στον Σίμο: «Ξέρω ότι εσύ κρύβεσαι πίσω απ’ όλα αυτά και είμαι αποφασισμένος να σε ξεσκεπάσω». Στο μεταξύ, ο Μάρκος και η Δωροθέα φλερτάρουν ακόμα πιο έντονα με αποτέλεσμα να αναθερμάνουν τη σχέση τους.