Το προξενιό της Ιουλίας: Αποκλειστικό! Η Φιλιώ τυλίγει τον Γρηγόρη στα δίχτυα της

Το σχέδιο της για να την παντρευτεί

Το προξενιό της Ιουλίας: Αποκλειστικό! Η Φιλιώ τυλίγει τον Γρηγόρη στα δίχτυα της

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, ο Γρηγόρης από τη μια είναι απαρηγόρητος που έχασε για πάντα την αγαπημένη του Ιουλία και από την άλλη πολύ θυμωμένος με τον εαυτό του και την οικογένειά του. Η Φιλιώ στέκεται στο πλευρό του κι εκείνος απογοητευμένος πέφτει στην αγκαλιά της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/ TiVi Σήριαλ

Η Ιουλία είναι παντρεμένη με τον Προβιό και ο Γρηγόρης πλέον δεν έχει τίποτα να περιμένει. Ξέρει ότι ο έρωτάς του για εκείνη είναι καταδικασμένος για πάντα.

«Εγώ φταίω για όλα. Την έχασα για πάντα και δεν έκανα τίποτα για να τη διεκδικήσω και όλα αυτά εξαιτίας σας», λέει όλο πίκρα στη μάνα του. Η Κυριακούλα τον βλέπει μέρα με την μέρα να καταρρέει. «Πάει, τελείωσε. Παντρεύτηκε άλλον. Πάρ’ το απόφαση. Με το να μαραζώνεις δεν καταφέρνεις τίποτα. Υπάρχει νύφη για σένα και πολύ καλύτερη», του λέει. Ο Γρηγόρης νιώθει να τον πνίγει η πίκρα και η οργή του ανεβαίνει. Εν τω μεταξύ η Φιλιώ, μετά από τις συμβουλές της μάνας της Κατερίνης, έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή να είναι δίπλα του για να τον παρηγορεί σαν φίλη. Βέβαια ο απώτερος σκοπός της είναι με τον καιρό να τη δει με άλλο μάτι. Και τα καταφέρνει. «Να ξέρεις ότι εγώ θα σε αγαπώ για πάντα και μόνο εσένα θα δεχτώ να πάρω για άντρα μου», είναι τα λόγια της που τον κολακεύουν. Εκείνος τη φιλάει. Κάτι το γινάτι που μπαίνει στον Γρηγόρη, κάτι που νιώθει ότι δεν έχει πια τίποτα άλλο να περιμένει, και μετά τις πιέσεις της Κυριακούλας, τελικά παίρνει την απόφαση να ζητήσει τη Φιλιώ σε γάμο.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Σπάσανε τα νερά!» - Φρίκη στην γέννα της Ιουλίας!

Ο Στασινόπουλος έχει αντιρρήσεις για το γάμο της Φιλιώς στο Προξενιό της Ιουλίας

Το προξενιό της Ιουλίας Φιλιώ

Ο Γρηγόρης παίρνει την απόφαση να πάρει για γυναίκα του τη Φιλιώ. Αλλωστε κρίνει ότι εκείνη στάθηκε στο πλευρό του στα δύσκολα, όταν έχασε για πάντα την Ιουλία. Από την άλλη πιστεύει ότι έτσι βοηθάει και τον πατέρα του που είναι μονίμως στο στόχαστρο του Στασινόπουλου και πως, μετά τον γάμο, θα υπάρξει μια ευνοϊκότερη μεταχείριση για εκείνον. Αυτό που δεν ξέρει μέσα σε όλα αυτά είναι ότι η Ιουλία παντρεύτηκε τον Προβιό για να του σώσει τη ζωή αφού, προκειμένου ο αδελφός της να μην τον σκοτώσει που την άφησε έγκυο, εκείνη αναγκάστηκε να δεχτεί το προξενιό.

Δείτε επίσης: Η Ιουλία καταδικάζεται σε θάνατο, όμως… - Αυτό είναι το τέλος της σειράς σύμφωνα με το βιβλίο

Φυσικά, ούτε για την εγκυμοσύνη γνωρίζει ο Γρηγόρης. Αν το ήξερε ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει διαφορετική τροπή. «Μάνα, θα ζητήσω τη Φιλιώ σε γάμο», ανακοινώνει στην Κυριακούλα. «Μπράβο, αγόρι μου. Το ήξερα ότι στο τέλος θα λογικευτείς», του απαντάει εκείνη και τον αγκαλιάζει. Ο Στασινόπουλος από την πλευρά του έχει τις αντιρρήσεις του γι’ αυτόν τον γάμο, όμως δεν μπορεί να κάνει και πολλά καθώς η γυναίκα του η Κατερίνη του θυμίζει την απειλή της Φιλιώς ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. «Θέλεις να έχουμε χειρότερα; Είδες τι είπε. Οτι αν δεν τον πάρει θα φαρμακωθεί στ’ αλήθεια», του επισημαίνει και τον πείθει.