Η παραλία: Ο Χάρι δεν χαίρεται με την εγκυμοσύνη της Υπάτιας

Τα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από 15/1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η παραλία: Ο Χάρι δεν χαίρεται με την εγκυμοσύνη της Υπάτιας

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Η παραλία, ο Χάρι και Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα, αλλά το μέλλον της σχέσης τους δεν είναι ξεκάθαρο. Αντίθετα, η Κερασία είναι αποφασισμένη να πάρει τη ζωή της στα χέρια της (δείτε εδώ ποια νέα σειρά έρχεται στην τηλεόραση).

Τα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Δευτέρα 15/1 Επεισόδιο 69

Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. «Δεν χαίρεσαι; Περίμενα πώς και πώς να βγεις για να σου το πω. Ημουν σίγουρη πως θα ενθουσιαζόσουν. Ο ερχομός αυτού του παιδιού σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα», του λέει, αλλά εκείνος δείχνει να το σκέφτεται. Η αντίδρασή του σίγουρα δεν είναι αυτή που περίμενε, με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμαστεί για ακόμα μία φορά. Επειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του, καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες. «Καταλαβαίνω ότι κάτι μου κρύβεις, αλλά στο σημείο που φτάσαμε, Γράντο, καλύτερα να είμαστε ειλικρινείς. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και τη σχέση μας», θα τονίσει εκείνη αλλά απάντηση δεν θα πάρει.

Τρίτη 16/1 Επεισόδιο 70

Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι, ο Χάρι μοιράζεται με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις, γεγονός που θα τους φέρει κοντά μετά τον πρόσφατο καβγά που είχαν. Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι.

Η παραλία νέα επεισόδια

Τετάρτη 17/1 Επεισόδιο 71

Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. Σε μια απόπειρα να βγάλει άκρη από τα δεδομένα, θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη. Παράλληλα, ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα συνεργασία ψαρέματος, ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η όμορφη Σάρα έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και εκείνος κολακεύεται από την προσοχή που του δίνει.

Πέμπτη 18/1 Επεισόδιο 72

Σε μια ειλικρινή συζήτηση του παπα-Νικόλα με την κόρη του, η Κερασία τού εξομολογείται πόσο δύσκολα περνάει με τον Γράντο και για πρώτη φορά ο πατέρας της την προτρέπει να αφήσει τον άντρα της, παρέχοντάς της στήριγμα. «Θα είμαι εγώ εδώ για σένα στο εξής. Αρκεί να αφήσεις αυτόν τον άντρα που μόνο πίκρες σού χαρίζει καθημερινά. Ηρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, Κερασία, και να είσαι σίγουρη πως θα έχεις το δικό μου πλευρό να ακουμπάς», της επισημαίνει και εκείνη αισθάνεται έτοιμη να το κάνει. Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Παράλληλα, όμως, ο Καραχάλιος μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερε ο Διονύσης να κάνει περιουσία και τα μυστικά που του αποκαλύπτουν παλιοί συνεργάτες του Αρχοντάκη στο Ηράκλειο, τον βάζουν σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε δύναμη.