Έρωτας Φυγάς: «Έχεις έναν αδελφό» - Ο Στέφανος παίζει βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του Ιάσονα

Ξεσκεπάζει τον Φάνη αλλά...

Έρωτας Φυγάς: «Έχεις έναν αδελφό» - Ο Στέφανος παίζει βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του Ιάσονα

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, ο Φάνης αρχίζει να υφαίνει τον ιστό της εκδίκησής του γύρω από τον Ιάσονα. Ο Παράσχος το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει εδώ και τόσο καιρό.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TiVi Σήριαλ

Οπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε, το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης είναι πως ο Ιάσονας είναι αδελφός του, αφού είναι εξώγαμος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή. Ο άρχοντας του Κιάρι ποτέ δεν τον αναγνώρισε, αν και ήξερε την ύπαρξή του. Κι ενώ ο Φάνης μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, ο Ιάσονας, ο νόμιμος γιος και διάδοχος, τα είχε όλα. Ο Φάνης τώρα έχει επιστρέψει για να εκδικηθεί για όλα όσα στερήθηκε ως παιδί, κι εκείνος και η μάνα του που τον μεγάλωσε με κόπο και θυσίες. Νιώθει κατάφορα αδικημένος και η εκδίκησή του είναι να τον καταστρέψει και να πάρει ό,τι του ανήκει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Απειλές, θάνατοι και επιστροφές - 8 σοκαριστικές σκηνές που θα δούμε στα νέα επεισόδια του ΑΝΤ1

Ενα σχέδιο που έχει καταστρώσει και βάζει σε εφαρμογή. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που προσπάθησε να σαμποτάρει δουλειές του Ιάσονα. Ομως την τελευταία φορά που πήγε να βάλει βόμβα σε κάποια φορτηγά του Δεμερτζή, ο Στέφανος τον άκουσε που μιλούσε στο τηλέφωνο. Οσο και αν ο Φάνης δικαιολογήθηκε ο Παράσχος, συνδυάζοντας και άλλες κινήσεις του ανιψιού του, κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Ετσι άφησε τον χρόνο να περάσει για λίγο, βρίσκοντας την κατάλληλη στιγμή για να του μιλήσει: «Τι προηγούμενα έχεις εσύ με τον Ιάσονα;», τον ρωτάει. Ο Φάνης κάνει πως δεν καταλαβαίνει. «Μην προσπαθείς να το αρνηθείς. Ξέρω τι έχεις κάνει. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις κινήσεις σου και σίγουρα κάτι κρύβεις. Μπορείς να μου μιλήσεις. Το ξέρεις ότι δεν κινδυνεύεις από εμένα», του λέει.

Τότε ο Φάνης του εξομολογείται: «Ο Ιάσονας είναι αδελφός μου. Ο Γεώργιος Δεμερτζής ήταν πατέρας μου» και του αφηγείται την ιστορία της ζωής του. «Εχεις δίκιο να νιώθεις αδικημένος, αλλά γι’ αυτό ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Ιάσονας», του τονίζει ο Στέφανος και προσπαθεί να τον αποτρέψει από το σχέδιο εκδίκησης. Εκείνος όμως δεν είναι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο. Από την άλλη, ο Στέφανος δεν αποκαλύπτει σε κανένα το μυστικό του Φάνη που συνεχίζει το σχέδιό του.

Δείτε επίσης: Χάνει το μυαλό της και πέφτει στο γκρεμό - Έρχεται η πιο συγκλονιστική αυτοκτονία μετά το θάνατο του Μάρκου

Το σοκ του Ιάσονα και της Ουρανίας στον Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς Φάνης

Ο Φάνης, αφού πλέον έχει μάθει όλα όσα χρειάζεται κι έχει αποκτήσει γνωριμίες που θα τον διευκολύνουν, αρχίζει να στέλνει ανώνυμα γράμματα στον Ιάσονα: «Δεν το ξέρεις αλλά έχεις έναν αδελφό. Δεν είσαι ο μοναδικός κληρονόμος του Γεώργιου Δεμερτζή», είναι αυτό που γράφει το περιεχόμενό τους. Στην αρχή ο Ιάσονας θεωρεί ότι είναι μια είδους φάρσα, αλλά όταν τα γράμματα συνεχίζονται κι αρχίζουν να έχουν όλο και περισσότερα στοιχεία, συνειδητοποιεί ότι μπορεί και να είναι αλήθεια και νιώθει εκνευρισμό και ανασφάλεια.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη! Η Άρτεμις είναι κόρη της Ουρανίας

Η Ουρανία ξαφνιάζεται και αυτή όταν της το λέει: «Πώς είναι δυνατόν;», είναι η πρώτη της αντίδραση. Ομως η αμφιβολία φωλιάζει μέσα της και αρχίζει να νιώθει ότι ίσως τελικά εκείνη να μην ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του Γεώργιου και ότι μπορεί είχε κι άλλες ερωμένες. Η γυναίκα νιώθει το είναι της να γκρεμίζεται σε μια στιγμή αφού αισθάνεται ότι έζησε σε ένα ψέμα. Και η Αλεξάνδρα όμως που μαθαίνει τα νέα σοκάρεται και αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας των γραμμάτων. Πλέον ο Ιάσονας έχει ένα ακόμα πρόβλημα μέσα στα άλλα να αντιμετωπίσει αφού, αν υπάρχει αυτός ο αδελφός, θα θελήσει αυτό που του ανήκει, το μισό Κιάρι.