Η Παραλία (9/1): «Βρήκα αυτή την...» - Η Υπάτια σοκάρεται με το μυστικό του Χάρι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (9/1): «Βρήκα αυτή την...» - Η Υπάτια σοκάρεται με το μυστικό του Χάρι

Στην Παραλία οι σημερινές 9/1 εξελίξεις της σειράς είναι καταιγιστικές. Η Υπάτια μετά την αντίδραση του Χάρι απέναντι στην εγκυμοσύνη της, θα φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσει πως δεν ξέρει τον αγαπημένο της όσο καλά όσο περίμενε...

Οι σημερινές 9/1 εξελίξεις της σειράς Η Παραλία, στην ΕΡΤ

Επεισόδιο 70

Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι, ο Χάρι μοιράζεται με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις, γεγονός που θα τους φέρει κοντά μετά τον πρόσφατο καβγά που είχαν. Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι. (δείτε εδώ ποια νέα σειρά έρχεται στην τηλεόραση).

Τετάρτη 17/1 Επεισόδιο 71

Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. Σε μια απόπειρα να βγάλει άκρη από τα δεδομένα, θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη. Παράλληλα, ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα συνεργασία ψαρέματος, ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η όμορφη Σάρα έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και εκείνος κολακεύεται από την προσοχή που του δίνει.