Η Μάγισσα: «Εσένα αγάπησα!» - Η Πολυξένη κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Δαμιανή και πεθαίνει!

«Πέθαινα να είμαι κοντά σου, να σε αγγίζω, να σε μυρίζω. Εσύ είσαι ο μεγάλος μου έρωτας και...»

Η Μάγισσα: «Εσένα αγάπησα!» - Η Πολυξένη κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Δαμιανή και πεθαίνει!

Τον κρυφό έρωτά της για τη Δαμιανή θα αποκαλύψει λίγο πριν πεθάνει στην κρεμάλα η Πολυξένη, αφήνοντας την ισχυρή γυναίκα των Λασκαραίων σε σοκ! Μόνο το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την εξέλιξη της σειράς Η Μάγισσα και σας το παρουσιάζει μέσα από το Youweekly.gr!

Η αρχή του τέλους για την Πολυξένη έχει φτάσει! Όπως ήδη έχουμε δει, η Θεοφανώ έχει μιλήσει στον Φρίξο και τον Αντρέι για το όραμα που είχε με την Πολυξένη να σκοτώνει το μωρό, και αργότερα το λέει και στον Βρώτσο. Ολοι τους έχουν αναλάβει να ξεσκεπάσουν την αλήθεια και σύντομα τα στοιχεία τούς οδηγούν στην ερωμένη της Πολυξένης, η οποία και αναγκάζεται να αποκαλύψει τα πάντα για την αδίστακτη γυναίκα και τα εγκλήματά της. Πλέον ο κλοιός γύρω της έχει κλείσει.

«Η Πολυξένη σκότωσε το μωρό», ομολογεί η Θεοφανώ και στη συνέχεια ο Αντρέι παρουσιάζει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της. Ολοι βρίσκονται σε σοκ και η Δαμιανή τρέμει να μην αποκαλυφθεί η δική της εμπλοκή στον φόνο του μωρού. Η Πολυξένη δεν έχει παρά να αποδεχτεί όλες τις κατηγορίες: «Είναι αλήθεια, εγώ το έκανα» και όλοι αναρωτιούνται τον λόγο! Όμως εκείνη δεν αποκαλύπτει το παραμικρό και δίνεται η εντολή από τον Μιχαήλ να οδηγηθεί στο μπουντρούμι μέχρι να έρθει η μέρα που θα τιμωρηθεί με θάνατο στην κρεμάλα:

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα - νέα επεισόδια: Η Θεοφανώ κάνει φόνο!

«Μη δώσετε σ’ αυτή τη γυναίκα ούτε νερό να πιει! Δεν αξίζει τίποτα! Αν παρακούσει κανείς την εντολή μου μαύρο φίδι που τον έφαγε». «Μα, γιατί να το έκανε;», «Τι λόγο είχε να σκοτώσει το μωρό;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που ταλανίζουν το μυαλό όλων. Στο μεταξύ, η αποκάλυψη πως εκείνη τελικά σκότωσε το βρέφος σοκάρει και τους Γερακάρηδες που ζητούν κι εκείνοι εκδίκηση.

«Μπορεί να λέει ότι σκότωσε το παιδί μου, μάνα, αλλά στο ξαναλέω η Δαμιανή τα έκανε όλα, δεν είχε κανένα λόγο η Πολυξένη να το κάνει από μόνη της», λέει η Μεταξία στη Γερακίνα, η οποία για άλλη μια φορά προσπαθεί να συνετίσει την κόρη της: «Πάλι άρχισες αυτές τις αρλούμπες για την πεθερά σου; Αποκλείεται να έκανε κάτι η Δαμιανή, αυτή πεθαίνει για τα τουφέκια της, ακόμα και για τον Μάρκο που δεν είναι δικός της, δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κακό στο εγγόνι της», της απαντάει. Και συνεχίζει: «Βρέθηκε ο ένοχος και ομολόγησε, βγάλε αυτές τις σκέψεις από το κεφάλι σου, κόρη μου». Ομως, η Μεταξία της λέει: «Κι εσένα σε τρώει ότι ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησε! Ξέρεις γιατί; Γιατί είσαι μάνα και το νιώθεις. Ετσι νιώθω κι εγώ για το δικό μου παιδί», αφήνοντας τη Γερακίνα σε σκέψεις.

Μάγισσα: Η ερωτική εξομολόγηση και το τέλος

Η Πολυξένη και η Δαμιανή από την σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα

Η μέρα που η Πολυξένη θα πεθάνει στην κρεμάλα έχει ξημερώσει. Ολοι έχουν μαζευτεί έξω από τον πύργο για να παρακολουθήσουν την τιμωρία της φόνισσας. Η Δαμιανή αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει για τελευταία φορά στο μπουντρούμι κρυφά απ’ όλους. «Κακώς ήρθες κυρά μου εδώ, μπορεί να σε βάλουν στο μάτι που μιλάς με τη φόνισσα», της λέει και η Δαμιανή με δάκρυα της ψελλίζει: «Συγγνώμη». Τότε η Πολυξένη αποφασίζει να της ανοίξει την καρδιά της:

«“Δεν θ’ αποκαλύψω ποτέ σε κανέναν ότι έχεις κάποια σχέση κι αν χρειαστεί θα πάρω όλο το έγκλημα πάνω μου”, σου είχα πει κυρά μου. Κι αυτό έκανα! Και θα έκανα ακόμα περισσότερα για εσένα, γιατί σε αγάπησα αληθινά», της λέει και η Δαμιανή την κοιτάζει σοκαρισμένη. «Δεν είχες καταλάβει τίποτα; Μόνο εσένα αγάπησα και καμία άλλη! Πέθαινα να είμαι κοντά σου, να σε αγγίζω, να σε μυρίζω. Εσύ είσαι ο μεγάλος μου έρωτας και δεν θα άφηνα ποτέ κανέναν να σου κάνει κακό. Και τώρα φύγε, κυρά μου! Και μη φοβάσαι για μένα, καλύτερα που φεύγω, νιώθω χαρούμενη που ξέρω πως θα είσαι εσύ καλά». Η Πολυξένη στη συνέχεια οδηγείται στην κρεμάλα, έχοντας αποδεχτεί τη μοίρα της, αλλά και την τιμωρία της.

Από την Γιάννα Παπανικολάου