Γη της ελιάς: Σοκ! Η Ξένια χτυπάει τον Δημοσθένη, κλέβει το μωρό κι εξαφανίζεται

«Μην τυχόν και το πάρεις στα χέρια σου, θα σου τα κόψω»

Γη της ελιάς: Σοκ! Η Ξένια χτυπάει τον Δημοσθένη, κλέβει το μωρό κι εξαφανίζεται

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Γη της ελιάς! Ο Δημοσθένης πιέζει για μια ακόμα φορά την Ασπασία να μην προχωρήσει με το διαζύγιο και την απειλεί ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα ακουστούν όλα. Η Ασπασία όμως δεν δείχνει να τον φοβάται. Παρ’ όλα αυτά, η ζωή του Δημοσθένη παίρνει άλλη τροπή με τη γέννηση του γιου του και η Ξένια γίνεται ο εφιάλτης του.

Τα πάνω κάτω στην Γη της ελιάς

Όπως θα δούμε, η Ξένια γεννάει πρόωρα και ο Δημοσθένης βρίσκεται στο πλευρό της περιμένοντας να πάρει στα χέρια του το μωρό. Ωστόσο το μωρό, καθώς γεννιέται πρόωρα, μπαίνει στη θερμοκοιτίδα και η Ξένια φεύγει από την κλινική χωρίς αυτό. Η κοπέλα όμως πηγαίνει και βλέπει το παιδί, ενώ γίνεται και η εξέταση DNA, για να αποδειχθεί και τυπικά ότι ο μωρό είναι παιδί του Δημοσθένη. Η Ξένια συνεχίζει να επισκέπτεται το μωρό και αρχίζει να δένεται μαζί του. Την ακούμε μάλιστα να μιλάει γι’ αυτό στην κολλητή της φίλη: «Το αγαπάω αυτό το μωρό, αν το δεις θα τρελαθείς. Δεν πρόκειται να το αποχωριστώ. Έχω μια ιδέα, θα σου πω», της λέει.

Ο Δημοσθένης που σκοπό έχει να της το πάρει, όπως έχουν συμφωνήσει, βλέποντας ότι η Ξένια γυροφέρνει το νεογέννητο, της το ξεκόβει: «Μην τυχόν και το πάρεις στα χέρια σου, θα σου τα κόψω», την προειδοποιεί και μάλιστα της απαγορεύει ακόμα και να το θηλάσει: «Μην τολμήσεις! Όπως συμφωνήσαμε, θα μου το παραδώσεις και δεν θα το ξαναδείς», τη φοβίζει.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Κάνει έκτρωση και μαθαίνει την απιστία του - 4 χωρισμοί και ένα παιδί στα νέα επεισόδια

Ο Δημοσθένης από την Γη της ελιάς

Στο μεταξύ, έχει ετοιμάσει τα πάντα στο σπίτι του. Έχει προσλάβει νταντά για να το προσέχει και έχει ετοιμάσει το δωμάτιό του, την κούνια του και όλα όσα χρειάζεται για να φέρει το μωρό και να έχει την ανάλογη φροντίδα. Λίγο αργότερα κι αφού η Ξένια έχει πάρει το μωρό από την κλινική, ο Δημοσθένης επικοινωνεί μαζί της: «Ετοίμασε τον γιο μου, έρχομαι να τον πάρω», της λέει.

Στο μεταξύ η Ξένια έχει ετοιμάσει το σχέδιό της: «Εντάξει, αλλά θέλω να μου φέρεις και τα υπόλοιπα λεφτά. Τα θέλω μετρητά, δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω, δεν έχω από πουθενά εισοδήματα για να δικαιολογήσω τόσα χρήματα στον λογαριασμό μου», του απαντάει. Ο Δημοσθένης πηγαίνει στο σπίτι της για να πάρει το μωρό και μαζί έχει τα χρήματα αυτής της ανίερης συναλλαγής. Η Ξένια δεν δείχνει αγχωμένη, αντίθετα, κρύβει τα συναισθήματά της και του προτείνει να του βάλει ένα ποτό. Την ώρα που ο Δημοσθένης γυρίζει να πάρει το ποτήρι με το ουίσκι του, η Ξένια τον χτυπάει στο κεφάλι.

Ο Δημοσθένης πέφτει αναίσθητος και εκείνη με αστραπιαίες κινήσεις παίρνει τα χρήματα και το μωρό και εξαφανίζεται. Οταν ο Δημοσθένης συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, τρελαίνεται. Απειλεί θεούς και δαίμονες και ορκίζεται να τη βρει και να τη σκοτώσει.

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό Tv24