Το Ναυάγιο: Ο Μάκης χωρίζει την Λίνα - «Απαιτώ να μάθω ποιος είναι αυτός»

«Χωρίσαμε οριστικά»

Το Ναυάγιο: Ο Μάκης χωρίζει την Λίνα - «Απαιτώ να μάθω ποιος είναι αυτός»

Την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε μέσα στο καράβι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα της συγχωρέσει οποιοδήποτε ψέμα του έχει πει. Χωρισμός σοκ για Λίνα και Μάκη στα νέα επεισόδια της κορυφαίας σειράς του Mega, Το ναυάγιο!

Πέρασαν διά πυρός και σιδήρου αλλά τελικά κατάφεραν να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση. Ο Μάκης και η Λίνα, δύο νέα παιδιά που μεγάλωσαν με τελείως διαφορετικό τρόπο στην Κρήτη, κατάφεραν να μείνουν μαζί και ενωμένοι μετά την τραγωδία του ναυαγίου και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να μπει ανάμεσά τους. Μόνο που όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, εκείνος δεν γνωρίζει την ύπαρξη του Στέφανου στη ζωή της, του άντρα που ο πατέρας της επιμένει πως πρέπει να παντρευτεί. Αφορμή για να απομακρυνθεί το ζευγάρι, θα σταθεί η απόφαση του Δημήτρη να πάει στην Αθήνα. Έχοντας μάθει πως η Λίνα συνεχίζει να θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, θα βρεθεί στο σπίτι της για να της μιλήσει και κυρίως να της αλλάξει μυαλό.

Μόνο που σε αυτό το ταξίδι δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του θα έχει και τον Στέφανο. Ετσι, όταν η Λίνα ανοίξει την πόρτα και πίσω από αυτή αντικρίσει τον πατέρα της και τον πρώην αρραβωνιαστικό της, θα σοκαριστεί αφού στο σπίτι μαζί της θα είναι και ο Μάκης. «Λίνα, απαιτώ να μάθω ποιος είναι αυτός ο νεαρός! Εν πάση περιπτώσει οφείλεις μια εξήγηση στον αρραβωνιαστικό σου, που ήρθε από την Κρήτη για να σε δει και σε βρίσκει με έναν ξένο», θα τονίσει ο Δημήτρης. Στο άκουσμα και μόνο των παραπάνω λέξεων, ο Μάκης θα κλονιστεί και θα φύγει.

Το Ναυάγιο: Το πείσμα του Μάκη

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: «Δεν είμαι κτήμα σου» - Ο Πέτρος σώζει τη ζωή της Ειρήνης από τα χέρια του Ιπποκράτη

Ο Μάκης παίρνει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της Λίνας, η οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις στον πατέρα της και τον Στέφανο, που γνώριζε για την ύπαρξη του Μάκη αλλά που δεν είχε την ευκαιρία να την ενημερώσει για τον ερχομό τους. «Ενας φίλος μου από τη σχολή είναι ο Μάκης, μπαμπά. Γιατί δεν με ειδοποίησες πως θα έρθεις; Τι έκπληξη ήταν αυτή;», τον ρωτάει. «Τις εκπλήξεις μάς τις κάνεις συνέχεια εσύ», θα πει ο Δημήτρης και θα συνεχίσει:

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που παίζει στο Ναυάγιο

«Μια με τις ιδέες σου να γίνεις θεατρίνα και τώρα με τους αγνώστους που βρίσκω στο σπίτι σου. Ευτυχώς που ο Στέφανος σε αγαπάει πολύ και δεν σε παρεξηγεί». Ενώ η Λίνα προσπαθεί να εξηγήσει στον πατέρα της, ο Μάκης εξιστορεί τα όσα έζησε στην κυρία Χριστίνα και τον Αγγελο που έχουν μείνει άναυδοι. Λίγη ώρα αργότερα, η Λίνα θα βρει την ευκαιρία να του τηλεφωνήσει και να του εξηγήσει για τις προθέσεις του πατέρα της που δεν τη βρίσκουν σύμφωνη, όμως δεν θα θέλει να την ακούσει. Θα της κλείσει το τηλέφωνο και θα τη διώξει όταν τολμήσει να βρεθεί στην αυλή για να τον δει. Τότε θα αναλάβει δράση ο Στέφανος.

«Εχεις δίκιο να μη θες να με ακούσεις, όμως είναι άδικο για τη Λίνα. Ποτέ της δεν ήθελε να με παντρευτεί, μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Ολα ιδέα του πατέρα της ήταν. Εγώ αγαπώ άλλη κοπέλα και η Λίνα εσένα. Αφησέ τη να σου μιλήσει, σε παρακαλώ. Δεν θέλω να είμαι εγώ ο λόγος που θα είστε μακριά», θα του εξηγήσει, όμως ο Μάκης θα έχει πάρει τις αποφάσεις του. «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις μαζί της. Εμείς χωρίσαμε οριστικά», θα ισχυριστεί. Μετά τον Στέφανο, σειρά θα έχει ο Αγγελος που θα προσπαθήσει κι εκείνος να αλλάξει μυαλό στον Μάκη. Ομως θα είναι μάταιο...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24