Όρκος: «Έπος! Ευχαριστούμε...» - Πρώτο trend στο twitter το φινάλε της σειράς της ΕΡΤ

Χειροκροτήθηκαν οι πρωταγωνιστές, αλλά και η σεναριογράφος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Όρκος: «Έπος! Ευχαριστούμε...» - Πρώτο trend στο twitter το φινάλε της σειράς της ΕΡΤ

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου προβλήθηκε το φινάλε της σειράς της ΕΡΤ, Όρκος, και στο twitter έγινε χαμός, αφού έγινε, μάλιστα, πρώτο trend. Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν επί δύο χρόνια όσα συνέβησαν, μοναδικό τους σκοπό είχαν να μάθουν ποιο θα είναι τελικά το τέλος του Φίλιππου Ραζή (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε).

Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά στο εδώλιο, μετά τη δολοφονία της Σύλβιας και αποφάσισε να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του στο δικαστήριο. Ο ρόλος της Τζελένα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εκείνη έφερε την ευθύνη για πολλά από όσα έπαθε ο Φίλιππος και θέλησε να του το ξεπληρώσει. Έτσι, μαζί με τον Σιρχάν κατέθεσαν υπέρ του και ξεσκέπασαν τους όλους όσους εμπλέκονταν. Ο Ιάσονας, λοιπόν, συνελήφθη μετά από τη βοήθεια και της Εριέττας, με το κοινό να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τις εξελίξεις. Ακολούθησε αποθέωση για το ευρηματικό και ανατρεπτικό τέλος.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το φινάλε της σειράς της ΕΡΤ, Όρκος

Ποια είναι η Τίνα Καμπίτση που αποθεώθηκε στα σχόλια

Η Τίνα Καμπίτση είναι φιλόλογος και σεναριογράφος και συνεργάζεται για 3η χρονιά με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa. Τη σπουδαστική χρονιά 2016-17 θα διδάξει τα μαθήματα «Στήσιμο συναρπαστικών χαρακτήρων», «Είδη τηλεοπτικής σειράς», «Script doctor – script editor», «Σενάριο: από την ιδέα στην πράξη».

Το βιογραφικό της περιέχει κάποιες από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως «Ασυνήθεις ύποπτοι», «Ου μοιχεύσεις», «Θα σε δω στο πλοίο», «Σαράντα κύματα», «Ονειροπαγίδα» κλπ.

Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και από το τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Daddy Cool (2016), Έξαψη (2021).

Πηγή: ishow.gr