Η Υπόσχεση 12/1: Πεθαίνει η Σιμόνα;

Σοκαριστικές οι αποψινές εξελίξεις της νέας σειράς του OPEN

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Υπόσχεση 12/1: Πεθαίνει η Σιμόνα;

Η πρώτη εβδομάδα που η νέα σειρά του OPEN, Η Υπόσχεση, βρίσκεται στον αέρα θα κλείσει με ένα διπλό επεισόδιο που θα κόψει την ανάσα κι εννοείται πως το Youweekly.gr παρακάτω έχει το τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τι θα δούμε απόψε στην Υπόσχεση - Επεισόδιο 9+10

Όλοι στο παλάτι σοκάρονται από τη σύλληψη της Λόλα και μόνο η Χάνα πιστεύει ότι είναι αθώα. Ο Κονράδο αφού την ανακρίνει, αρχίζει να πιστεύει την θεωρία της Χάνα, ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Η Χιμένα αποφασίζει να φύγει από το παλάτι μόλις μαθαίνει για την ερωμένη του Τόμας και τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Όταν η Λεονόρ μαθαίνει για τη σχέση του Μάουρο και της Τερέζα, αποφασίζει να τους κάνει την ζωή μαρτύριο, ενώ του ζητά να επιλέξει ποια από τις δυο. Η κατάσταση της Σιμόνα ολοένα και χειροτερεύει.

Η Κρουθ αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν ανακαλύπτει ότι ο Αλόνσο έχει χρεοκοπήσει. Ο βαρόνος σπεύδει να προσφέρει τη βοήθειά του, ωστόσο, για πρώτη φορά η Καταλίνα συμφωνεί με τη θετή μητέρα της, καθώς το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει ο Αλόνσο είναι να αφήσει τον πεθερό του να τον βοηθήσει. έχει ήδη αρκετό χρέος στην τράπεζα και σίγουρα δεν χρειάζεται τίποτα από έναν τοκογλύφο σαν τον Βαρόνο. Η κατάσταση υγείας της Σιμόνα είναι τόσο κρίσιμη, που ορισμένοι ανησυχούν επικίνδυνα ότι δεν θα τα καταφέρουν. Η Λεονόρ είναι αποφασισμένη να κάνει την ζωή της Τερέζα κόλαση.

Πρωταγωνιστούν: Άνα Γκαρτσές, Εύα Μάρτιν, Μανουέλ Ρεγκουέιρο, Αρτούρο Σάντσο, Μαρία Κάστρο, Χοακίν Κλιμέντ, Αντόνιο Βελάσκεθ, Αντρέα Ντελ Ρίο, Κάρμεν Φλόρες, Αλίσια Μπερσάν, Κάρμεν Ασέκας, Τζόρντι Κολ. Δημιουργός: Ζοζέπ Κίστερ Ρούμπιο.