Παγιδευμένοι: Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του Αλέκου!

«Μεγάλωσες τόσα χρόνια χωρίς να ξέρεις ότι έχεις πατέρα. Δεν χρειάζεσαι πατέρα πια».

Παγιδευμένοι: Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του Αλέκου!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι! Τη στιγμή που ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αρχίζουν πλέον να βεβαιώνονται ότι κάτι τους κρύβουν οι δικοί τους άνθρωποι, ο Αλέκος σοκάρεται από την αποκάλυψη που του κάνει η Υβόννη.

Η Υβόννη επισκέπτεται τον Αλέκο στο νέο του γραφείο, αλλά δεν είναι μόνη καθώς εμφανίζεται ένας νεαρός (Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος). «Ενοχλώ;», ρωτάει. «Οχι, σε περιμέναμε», του απαντάει η γυναίκα και τον παροτρύνει να περάσει. «Ποιος είσαι και τι θέλεις;», τον ρωτάει με ειρωνεία και αγένεια ο Χατζής. «Με λένε Ιάσονα κι έχω τελειώσει τη Νομική», του αναφέρει.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό Tv24

«Θέλεις δουλειά;», τον ξαναρωτάει. «Πες ποιος είσαι», μπαίνει στη μέση η Υβόννη. Τότε ο νεαρός του λέει: «Είστε ο πατέρας μου». Ο Αλέκος πέφτει από τα σύννεφα. «Τι σου είμαι;», είναι η αντίδρασή του και γελάει. «Η μητέρα μου δούλευε στο γραφείο σας όταν ήταν 29 ετών». Ο Χατζής του εξηγεί ότι πολλοί δούλευαν τότε στο γραφείο του, όμως η Υβόννη του δείχνει μια φωτογραφία. «Είχατε σχέση;», τον ρωτάει. Εκείνος έκπληκτος της τονίζει ότι έχουν περάσει 29 χρόνια και πως δεν θυμάται και γυρίζει στον νεαρό: «Μεγάλωσες τόσα χρόνια χωρίς να ξέρεις ότι έχεις πατέρα. Δεν χρειάζεσαι πατέρα πια».

Παγιδευμένοι: Το τεστ DNA

Δείτε επίσης: Παγιδευμένοι: «Ό,τι δε λύνεται κόβεται...» - Γεμάτη ερωτηματικά η ξαφνική αποχώρηση από την σειρά του ΑΝΤ1

Ο εξώγαμος γιος του Αλέκου στους παγιδευμένους του ΑΝΤ1

Η Υβόννη, που έχει πονέσει πολύ με τον χαμό του γιου της Αγγελου, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ένα παιδί που μεγάλωσε χωρίς την πατρική φιγούρα, απροστάτευτο. Ετσι, όταν ο Αλέκος λέει στον νεαρό πως δεν χρειάζεται πια πατέρα, εκείνη απαντάει: «Μη λες ανοησίες. Οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία θέλει έναν πατέρα. Πρέπει να ξέρει τις ρίζες του». «Και τι θέλεις; Να τον αγκαλιάσω;», την ειρωνεύεται. «Να κάνεις ένα τεστ DNA», του επισημαίνει και συνεχίζει: «Και το παιδί ψάχνει δουλειά. Του ταιριάζει εδώ». Εκείνος αντιστέκεται αλλά δεν μπορεί να της φέρει αντίρρηση από τη στιγμή που πλέον την έχει ανάγκη και τον παίρνει στο γραφείο. Ο νεαρός γενικά είναι λιγομίλητος και δεν έχει δείξει ακόμη στοιχεία του χαρακτήρα του ή τι μπορεί να σκέφτεται και τι πραγματικά θέλει. Ωστόσο, μπαίνει στο γραφείο και ακολουθεί στις υποθέσεις τον Αλέκο κατά πόδας.

Οι καταθέσεις

Η Αννα, μετά την ομολογία του Νίκου ότι τον πυροβόλησε ο Περικλής, πηγαίνει και τον βρίσκει με τον Σωτήρη. Ομως εκείνος τους βεβαιώνει ότι λέει ψέματα και το αποδεικνύει. Η Αννα πάει αποφασισμένη στο πατρικό της για να μάθει την αλήθεια και τη μαθαίνει. Είναι έτοιμη πλέον να τα αποκαλύψει όλα στον Δημήτρη. Ο Γεράσιμος, όμως, θα είναι τελικά αυτός που θα της δώσει τις απαντήσεις που έψαχνε.

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα ακολουθούν τα στοιχεία και φοβούνται ότι οι υποψίες τους θα βγουν αληθινές. Τα στοιχεία τούς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δικοί τους εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στη δολοφονία του Ακη. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος από τη συνειδητοποίηση αυτή, παραδίδει την υπόθεση στον Σταύρο και ξεκινάνε να παίρνουν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας, για το τι συνέβη τελικά την ημέρα του φόνου.

Οι καταθέσεις όλων όσοι είδαν για τελευταία φορά τον Ακη συνεχίζονται.