Η Γη της Ελιάς (14/1): «Δεν το πιστεύω, θα τρελαθώ!» - Κερδίζει 50.000 ευρώ την ώρα που αποκαλύπτεται η διπλή σχέση

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στη σειρά του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (14/1): «Δεν το πιστεύω, θα τρελαθώ!» - Κερδίζει 50.000 ευρώ την ώρα που αποκαλύπτεται η διπλή σχέση

Το βράδυ της Κυριακής 14/1 μπορεί στον ΣΚΑΙ να έχει Survivor (δείτε εδώ την αποκάλυψη που θα γίνει), όμως στο MEGA ξεκινούν τα ολοκαίνουρια επεισόδια για την Γη της Ελιάς. Απόψε, λοιπόν, θα γίνει χαμός αφού θα χωρίσουν ζευγάρια και μία τυχερή θα κερδίσει το λαχείο!

Τι θα δούμε απόψε (14/1) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 75

Ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο, αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Την ίδια στιγμή, η Αρετή και ο Τάσος είναι κι επίσημα μαζί, ενώ η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Μόλις φεύγει η Βασιλική, από πίσω τόσο ο Λυκούργος όσο και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο: «Τι είναι αυτά τώρα; Πήγαινε να ζητήσεις συγγνώμη από τη γυναίκα σου και να τη φέρεις πίσω», του λέει η Χάιδω, αλλά εκείνος δεν κάνει πίσω: «Αυτή έφυγε. Να κάτσει να σκεφτεί τη συμπεριφορά της», επιμένει.

Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Την ίδια ώρα η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Λίγο αργότερα όμως, πληγωμένη αλλά πιο πολύ θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται: «Νομίζω ότι πρέπει να μάθεις την αλήθεια. Με τον Παρασκευά ήμασταν ζευγάρι. Μας κορόιδευε και τις δύο». Ο χρόνος περνάει και 15 ημέρες αργότερα, η Αννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο. «Δεν το πιστεύω, θα τρελαθώ. Θεέ μου, τι τύχη είναι αυτή!», φωνάζει και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα ο Τζον Μακρίδης (Απόστολος Γκλέτσος) φτάνει στη Μάνη και έρχεται σε επαφή με τους Βρεττάκους: «Από εδώ η Αθηνά Βρεττάκου», του συστήνει ο Ισίδωρος. Ο Τζον την κοιτάζει με θαυμασμό: «Χαίρω πολύ», της λέει και η Αθηνά του προτείνει το χέρι της: «Κι εγώ επίσης», απαντάει.

Δείτε επίσης: Οριστικό τέλος για τον Φίλιππο - «Αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή...»