Κάνε ότι κοιμάσαι (16/1): «Θα με σκοτώσουν» - Ομολογεί στην αστυνομία την αλήθεια λίγο πριν το κακό...

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (16/1): «Θα με σκοτώσουν» - Ομολογεί στην αστυνομία την αλήθεια λίγο πριν το κακό...

Το βράδυ της Τρίτης 16/1 στο κανάλι της ΕΡΤ θα παίξει το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά "Κάνε ότι Κοιμάσαι" και η αγωνία κορυφώνεται. Ο Λημνιός βρίσκεται σε απελπισμένη κατάσταση και ομολογεί τα πάντα στις Αρχές.

Τι θα δούμε απόψε (16/1) στη σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι

Επεισόδιο 34

Ο Νικόλας αποφασίζει να παραιτηθεί από το κολέγιο. Η Πέρσα τού κρύβει τις απειλές από τον γονιό, ο οποίος καταφέρνει μετά τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, να ξαναφέρει τον γιο του. Η Πέρσα κατηγορεί τη Χρύσα και το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων, που δεν την προστάτεψε ως μυστική μάρτυρα στην υπόθεση διακίνησης στο κολέγιο και την αφήνει τώρα απροστάτευτη στις απειλές του Δαμασκηνού. Ο Λημνιός με τη σειρά του ζητάει τη βοήθεια του Ικαρου. Του λέει ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι είναι διατεθειμένος να ομολογήσει ό,τι έκανε στην αστυνομία, για να μην τον εκτελέσουν αυτοί που τον έχουν βάλει στόχο. Στο μεταξύ η Αννα ζητάει από τη Χρύσα τη στήριξή της για να ανοίξει την υπόθεση του Λημνιού ξανά.

Η Μαργαρίτα πιέζει τον Λάμπη να μιλήσει για να προστατέψει τη διευθύντρια του κολεγίου. Ο Λάμπης δεν μπορεί να πει σε κανέναν για την κακοποίηση που έζησε από τον γιο του Δαμασκηνού.

Δείτε επίσης: «Μου έκανε κακό στην υποκριτική το Στην υγειά μας! Ερχόντουσαν στα καμαρίνια και...» - Η αποκάλυψη του πρωταγωνιστή Σπύρου Παπαδόπουλου