Σασμός: Η Βασιλική γεννάει κορίτσι - Ο Μαθιός ξανά στην φυλακή

Σοκαριστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού! O Θεός τής πήρε ό,τι πολυτιμότερο είχε, τον γιο της Νικηφόρο, όμως λίγες μέρες μετά της έστειλε την... ελπίδα για να ζήσει. Η Βασιλική Σταματάκη είναι έγκυος και αυτή τη φορά θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Ο κόσμος της διαλύθηκε όταν της είπαν ότι ο Νικηφόρος έπεσε νεκρός από το χέρι του Λάζαρου. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα πρέπει να ζήσει μακριά από τον μοναχογιό της, ορκίστηκε εκδίκηση, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η ζωή έδωσε στη Βασιλική μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έμαθε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά από τον Μαθιό, γεγονός που της έδωσε το κίνητρο να συνεχίσει να ζει.

Η γυναίκα του Μαθιού κατάφερε λοιπόν να γεννηθεί ξανά μέσα από τις στάχτες της και να χαρίσει ταυτόχρονα την ελπίδα στον μοναδικό άντρα που αγάπησε ποτέ. Ομως παρόλο που τους χαροποιεί το γεγονός ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, δεν τολμούν να σκεφτούν τη μέρα που η Βασιλική θα κρατήσει για πρώτη φορά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον άντρα της, αφού ο τελευταίος είναι αποφασισμένος αμέσως μετά να πάει στην αστυνομία να παραδοθεί για τον φόνο του ξάδελφού του, Στεφανή Σταματάκη. Αυτό πάντως που θα χαροποιήσει άπαντες είναι ότι το παιδί του ζευγαριού, αυτή τη φορά θα είναι κορίτσι και όπως όλα δείχνουν θα πάρει και το όνομα της Καλλιόπης. Της γιαγιάς του που δεν θα σταματήσει να το φροντίζει. Η καπετάνισσα θα ευχαριστήσει τον Θεό που την αξίωσε να γνωρίσει και μια εγγονή. Η μικρή μαζί με τον Πετράκη της Αργυρώς και του Αστέρη, θα γίνουν το κύριο μέλημά της.

Σασμός: Χρήστος και Αντώνης στα ίχνη του Μαθιού

Ο Αντώνης από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Το ένστικτο του Αντώνη από την πρώτη στιγμή του είχε υπαγορεύσει ότι δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός. Ομως όσο κι αν η συνείδησή του τον οδηγούσε σε εκείνον, ποτέ δεν βρέθηκε στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Οταν ο Χρήστος Γιακωβάκης αρχίσει να «σκαλίζει» ξανά την υπόθεση, ο Αντώνης θα του μιλήσει ξεκάθαρα για τις σκέψεις που είχε κάνει τότε και μάλιστα ο διοικητής της αστυνομίας θα καταστήσει σαφές στον Μαθιό:

«Μελετώ τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Γιατί ο εισαγγελέας έχει το ίδιο ένστικτο που είχα κι εγώ για σένα. Και θα το πιάσουμε από την αρχή». Ο Μαθιός θα του πει να κάνει αυτό που πρέπει, ενώ θα τον ευχαριστήσει για τη γενικότερη στήριξη που παρέχει στην οικογένειά του. Ο Αντώνης τότε θα του απαντήσει: «Σε όσα σε βοήθησα, το έκανα γιατί ήσουν αθώος. Εδώ όμως θαρρώ πως δεν είσαι. Κι αν έχω δίκιο, θα με βρεις μπροστά σου. Απέναντί σου έχεις έναν φίλο τον Αντώνη, αλλά έχεις και έναν αστυνόμο, τον Φραγκιαδάκη». Αυτό θα κάνει τον μεγάλο γιο της καπετάνισσας να αρχίσει να ανησυχεί αφού η στιγμή της σύλληψής του μπορεί τελικά να έρθει πριν η Βασιλική γεννήσει...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ