Ο πρώτος από εμάς (17/1): «Χαπακώνεται εξαιτίας σου» - Ένας χωρισμός και μια απιστία αποκαλύπτονται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (17/1): «Χαπακώνεται εξαιτίας σου» - Ένας χωρισμός και μια απιστία αποκαλύπτονται

Η σειρά Ο πρώτος από εμάς επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια, τα οποία θα φέρουν τα πάνω κάτω. Οι ζωές όλων συνεχίζουν από εκεί που τις αφήσαμε... Ο Άλκης ωστόσο, θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα έπειτα από νέα αποτελέσματα εξετάσεων.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 28

Τα νέα αποτελέσματα εξετάσεων του Aλκη θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην εξέλιξη της υγείας του και τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα. Ομως αποφασίζει να μην το βάλει κάτω ποτέ. Αλλωστε έχει κοντά του ανθρώπους που τον αγαπούν και τους αγαπάει. Την ίδια στιγμή, η Eλσα παραμένει μπερδεμένη ανάμεσα στο δίπολο Μάριος-Τάσος, ενώ η Θάλεια, η μητέρα της, φτάνει στην Αθήνα και φιλοξενείται στο σπίτι του Aλκη. Αυτό βέβαια θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα είναι για όλους μια διαφορετική συνθήκη.

Παράλληλα ο Νικόλας και η Χαρά βρίσκονται εκ νέου, πριν από τις οριστικές τους αποφάσεις, ενώ η Ελενα και ο Κοσμάς συγκρούονται με φόντο τα apps οnline γνωριμιών. Μέσα σε όλα αυτά, η σχέση Εβαν και Κάτιας δείχνει να είναι σε οριακό επίπεδο και να μην έχει κανένα μέλλον. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φτιάξει τα πράγματα, ο Εβαν θα στραφεί για βοήθεια στον Αλκη, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς

Με αφορμή τη σειρά του ΑΝΤ1, όπου και πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να φέρει εις πέρας αλλά και το τέλος της σειράς.

Ξέρετε το τέλος της σειράς;

Επειδή βασίζεται σε αργεντίνικο φορτμάτ, γνωρίζουμε το τέλος. Νομίζω όμως ότι στην ελληνική μεταφορά δεν θα είναι ίδιο.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε της ηρωίδας σου;

Όλοι θα θέλαμε να εφαρμοστεί το «ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»! Αμφιταλαντεύομαι, όμως, για το ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές;

Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν οι πρώτες σκηνές στο νοσοκομείο, που μάθαμε ότι ο Άλκης ήταν άρρωστος. Ήταν βαρύ το κλίμα. Να πω, πάντως, ότι γενικά τα γυρίσματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν ημέρες που φεύγω από το γύρισμα και στο δρόμο της επιστροφής έχω θολούρα στα μάτια μου.